tobraki
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 515
Yo kaç gündür öyle.Hesabını sonradan devre dışı bırakmıştır.
Yo kaç gündür öyle.Hesabını sonradan devre dışı bırakmıştır.
Aktifleştirip o küçük aralıkta konu açıp kaybolmuştur.Yo kaç gündür öyle.
Kısa bir süreliğine SDN Forum'a geri dönüp bu konuyu açtıktan sonra hesabını tekrardan devre dışı bıraktı.Yo kaç gündür öyle.
Bir daha geri dönmesin zaten.Kısa bir süreliğine Forum'a geri dönüp bu konuyu açtıktan sonra hesabını tekrardan devre dışı bıraktı.
Ufuk ab haklı dağılın.Hangi kameraya gülüyoruz? Bu kadar saçma bir şey görmedim hayatımda, sizi güzel kandırmış bu arkadaş.
Hadi şifrelemeyi geçti panele girdi diyelim, kullanıcıların şifrelerini görmesi imkansız. Yok database filan diyorsunuz, oda hikaye..
Heçkırlar (hackerlar) çok havalıDediğim sivilceli dışlanmış tip gerçek çıktı. Hem de en ağırını yaşıyor arkadaş. Kendini gram geliştirmemiş bile![]()
Birde İngiliz, Temel de yanlarında..Olaya Fransız kalmak bu olsa gerek.![]()
Ben yine de 2FA açtım.Xenforo saltli cift hashleme ile parolalari sakliyormus. Sifrelerinizi degistirmenize gerek yok, guvendesiniz.
sha1(sha1(password) . salt)
sha256(sha256(password) . salt)
haklısın ama cloudflare var benim bildiğimZaten bana kalırsa SDN Forum Allah'a emanet bir site. reCaptcha ile DDOS koruması mu olur? Ben bile patlatırım reCaptcha'yi, ne var bunda?
CloudFlare de reCaptcha da var yapamazsın.Zaten bana kalırsa SDN Forum Allah'a emanet bir site. reCaptcha ile DDOS koruması mu olur? Ben bile patlatırım reCaptcha'yi, ne var bunda?
Benim var, hem de fermuarsız. Aynı filmlerdeki gibi.Siyah kapüşonlusu yoksa hacker diyemem.
Lukvise nedir? Fayrfoks biraz anlıyorum nedir ne değildir.Firefox Relay ve Lockwise kullanıyorum, şifreyi ele geçirse bile bir şey olmaz.![]()
Lukvise nedir? Fayrfoks biraz anlıyorum nedir ne değildir.