Luppo alan kişiye fazla mı yüklendik?

Reaksiyon puanı
6,371
Bir şey diyeceğim ama umarım tepki almam, Türk halkından bu beklenirdi. Bu kişiler kendilerinin her şeyi bildiğini zanneden, ne yapılırsa eleştiren, pislik kişilikler. Bunlardan bu beklenirdi. Van'da ki cahil yaşlılar sürekli taziyeye gidiyor.

• Beğen
Reactions: 023

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,598
Bir şey diyeceğim ama umarım tepki almam, Türk halkından bu beklenirdi. Bu kişiler kendilerinin her şeyi bildiğini zanneden, ne yapılırsa eleştiren, pislik kişilikler. Bunlardan bu beklenirdi. Van'da ki cahil yaşlılar sürekli taziyeye gidiyor.
Doğru.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Reaksiyon puanı
10,315
Luppocu abi işyeri sahibiymiş. İşin başında bir köpürtmüşlerdi. Marka sahibi şirketin adamı işe alması için baya bir baskı da yapılmıştı. Sonra şirket adamın işyeri sahibi olduğunu açıkladı. Sıradan bir alışverişi ülke gündemine oturtup bütün millete konuşturma sanatının adıdır gazetecilik. Luppocu abiye söylenecek söz yok, sonuçta adam bir alışveriş yapmış, gitmiş evine. Aldatma, istismar gibi herhangi bir ithamı hak etmediği aşikar. Lakin bunu haber yapıp koca bir ülkeyi bununla meşgul eden gazetecinin zekası tebrike şayan. Uyduruk haber yapmış olsa da... :)

Didem Ergin

Profesör
Reaksiyon puanı
2,343
çikolatası çok yoğun şeker komasına sokar adamı
Mesaj otomatik birleştirildi:

cidden canım hiç çekmiyor canım tatlı çektiği zaman Oreo'lu Cornetto veya Carte Dor'un orman meyveli ve çikolata şöleni dondurmasını alıyorum bu arada dondurma benim en sevdiğim tatlıdır
Limon ve karamel dondurma en sevdiğim ikili?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Limon ve karamel dondurma en sevdiğim ikili?
Limonu bende çok severim vişne kakao ve frambuaz da benim favorimdir bir ara Oreo'lu Cornetto'yu denemeni öneririm geçen seneden başka Cornetto yiyemiyorum Toblerone'lusu da çok güzel ama her zaman denk gelemiyorum