- Konuyu başlatan
Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Halley daha tatlı geliyor banaAsıl Halley adamdır![]()

Halley daha tatlı geliyor banaAsıl Halley adamdır![]()
Alıntıyı beklemeden mesaj yazmaya çalışmanın getirdiği pişmanlıkTadı
Tadı baya güzel bu arada?
Pamdemi+cahillikle uğraşıyoruz...Sanki virüs yokmuş gibi eğlenmek nedir ya. O kadar insan ölmedi mi bu virüsten
Doğru.Bir şey diyeceğim ama umarım tepki almam, Türk halkından bu beklenirdi. Bu kişiler kendilerinin her şeyi bildiğini zanneden, ne yapılırsa eleştiren, pislik kişilikler. Bunlardan bu beklenirdi. Van'da ki cahil yaşlılar sürekli taziyeye gidiyor.
Cahillikle yıllardır uğraşılıyor maalesef. Youtube'da eleştirilen, konuşulan, üstüne gidilen her kes cahil başka bir şey değil diye düşünüyorum.Pamdemi+cahillikle uğraşıyoruz...
Herkes cahil değil bence ama öyle bir kesiö var doğruCahillikle yıllardır uğraşılıyor maalesef. Youtube'da eleştirilen, konuşulan, üstüne gidilen her kes cahil başka bir şey değil diye düşünüyorum.
Herkes değil, eleştirilen, üstüne gidilen, kötü nedenler ile konuşulan herkes cahil. Yoksa gerçekten çok bilinçli ve örnek alınası insanlar da var.Herkes cahil değil bence ama öyle bir kesiö var doğru
çocukken yerdim de artık abur cubur yemiyorum markette abur cubur reyonuna girsem bile gram canım çekmiyor öyle diyim sanaHalley daha tatlı geliyor bana![]()
Ayda yılda bir yeniyor ama yaaçocukken yerdim de artık abur cubur yemiyorum markette abur cubur reyonuna girsem bile gram canım çekmiyor öyle diyim sana
çikolatası çok yoğun şeker komasına sokar adamıTadı
Tadı baya güzel bu arada?
cidden canım hiç çekmiyor canım tatlı çektiği zaman Oreo'lu Cornetto veya Carte Dor'un orman meyveli ve çikolata şöleni dondurmasını alıyorum bu arada dondurma benim en sevdiğim tatlıdırAyda yılda bir yeniyor ama yaa![]()
Limon ve karamel dondurma en sevdiğim ikili?çikolatası çok yoğun şeker komasına sokar adamı
Mesaj otomatik birleştirildi:
cidden canım hiç çekmiyor canım tatlı çektiği zaman Oreo'lu Cornetto veya Carte Dor'un orman meyveli ve çikolata şöleni dondurmasını alıyorum bu arada dondurma benim en sevdiğim tatlıdır
Limonu bende çok severim vişne kakao ve frambuaz da benim favorimdir bir ara Oreo'lu Cornetto'yu denemeni öneririm geçen seneden başka Cornetto yiyemiyorum Toblerone'lusu da çok güzel ama her zaman denk gelemiyorumLimon ve karamel dondurma en sevdiğim ikili?