Lumia920 Sıfır

BerkaySenturkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nokia'dan aldığım kırmız lumia920 satılıktır. Sıfırın aynısı tek farkı faturası adıma bir sorun çıkmaz merak etmeyin. Fiyatım 1100 tl'dir. sıfırı 1500 olan bir cihaz için iyi fiyat verdim bence.

onuronz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merak ettiğim neden satmak istediğiniz cevaplarsanız çok memnun olurum.Dediğiniz gibi gerçekten iyi fiyat hakikaten.

BerkaySenturkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
satma nedenim maddi ihtiyaçtır olduğunca fiyatı indirmeye çalıştım.

onuronz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia kullanmış biri olarak telefonun pozitif ve negatif taraflarını ifade edebilir misiniz?

BerkaySenturkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon gerçekten çok hızlı kaldıramadığı oyun yok oyunlarda ve uygulamalarda kasma yok ısınma yok çok güzel telefon. full hd resim ve video çekip oynatabiliyor. eksisi yok bence şimdi biri çıkıp marketi kötü der. market güncelleme aldı 6.2 oldu ve şu an android gibi uygulamalar ve oyunlar geldi.

onuronz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya kapasitesinin 2000 mAh olduğunu biliyorum.Neredeyse bütün gün interneti kullanan biri olarak şarj süresini de merak ediyorum.Çünkü Note 2 de 30000 mAh kapasite var ve full kullanımda o bile 1 gün anca gidebiliyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

O zaman Lumia bize anca max 10 saat yetmez mi bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

BerkaySenturkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben pil tasarrufunu açıyorum %70 de iken sabah 9 dan full internetteyim hiç interneti kapamıyorum video izliyorum falan sarjı saat 6-7 civarı %5 falan oluyor. baya uzun gidiyor benim açımdan

onuronz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de telefon adıma faturalı dediniz telefonun kaç ay daha garantisi var acaba?

BerkaySenturkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
23 veya 24 ay garantisi var. daha çok yeni telefon. sıfırdan hiç farkı yok. eşe dosta hediye verilecek türden

onuronz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben uzun zamandır telefon bakıyorum ve lumia nın çok farklı bir cihaz olması hoşuma da gidiyor ne yalan söyleyeyim.Verdiğiniz fiyat da çok iyi gerçekten.Ben şu an anca 1000 e kadar zorlayabilirim kendimi siz ne dersiniz?Öğrenciliğin gözü kör olsun:)