Lumia 930 mu Lumia McLaren mi?

kadir98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

Başlıkta da belirttiğim gibi Lumia 930 u alayım yoksa Lumia McLaren'in çıkmasını mı bekelyeyim?

kadir98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İptal mi etmis .s
O zaman 1020 gibi bir telefonu birdaha bulamayacam .s
930 nasil telfon guzelmi?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İptal mi etmis .s
O zaman 1020 gibi bir telefonu birdaha bulamayacam .s
930 nasil telfon guzelmi?
Yazılımsal ve donanımsal olarak başarılı fakat birkaç eksisi var
Bataryası 2400mAH dı sanırım o cihaz için yetersiz görüyorum ben birkaç inceleme sitesinde de benzer eleştiriler vardı
Cihaz ayrıca kalın ve 1520nin küçültülmüş modeli olarak duyurulmasına rağmen microsd desteği ve 1520nin kamerasındaki alan derinliği vs olayları yok
Ama kamerası malzeme kalitesi stabilitesi ve güncelleme desteği ile başarılı bir cihaz
Dikkatimi çeken bir nokta daha var arkadaki hoparlör ızgarasının küçük olması hoparlörün verdiği performans konusunda biraz şüpheye düşürdü açıkçası onuda araştırmak gerekir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 930 çok satılan bir cihaz olmayacak diğer Lumia modellerine göre, eylül ayında güncel donanımlı bir yada birkaç cihaz sunulması bekleniyor tabii ki bunlar iddia edilen McLaren ayarında 3D dokunma falan olmayacak proje askıya alındı. Askıya alınan satış tabii ki cihaz testleri hâlâ sürüyor. Birkaç ay bekle Lumia 930 hâlâ satışta olur muhtemelen fiyatı da düşer.

kadir98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Napalim bekleyecez artik...
2 senedir samsung galaxy y kullaniyorum artik delirme noktasina geldim kaf donuyo kaf uygulama acilmiyor bazende kendi kendine kapatiyor beni androidden iyice soguttu...

kadir98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hmm neyse beklemekten baska care yok Sagolun :)

Robinson Crusoe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gidipte dandik Android telefon kullanıpta, Android'den soğuyorum diyenlere bitiyorum.

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lumia 930 u bugün aldım.Telefonu kurcalamaya başladım.Gayet güzel bir telefon.Akıcılığına zaten diyecek laf yok.Windows arayüzü benim hoşuma giden bir arayüz.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Kamera kalitesi çok iyi.eksik yanı hafıza kartı takılamaması.haritaları falan yüklediğimde yaklaşık 25 gb lık bir alan kaldı.Bu benim için yeterli.Çünkü oyun oynama ve müzik dinleme huyum fazla yok.zaten müzik için mix radio harika bişey.Genelde çoğu kişi telefonuna kötü demez ama ben gerçekten memnunum şimdilik.Ama sen eline alıp incele.Sonuçta herkesin telefondan beklentileri farklı

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Lumia 930 u bugün aldım.Telefonu kurcalamaya başladım.Gayet güzel bir telefon.Akıcılığına zaten diyecek laf yok.Windows arayüzü benim hoşuma giden bir arayüz.Tabi bu kişiden kişiye değişir.Kamera kalitesi çok iyi.eksik yanı hafıza kartı takılamaması.haritaları falan yüklediğimde yaklaşık 25 gb lık bir alan kaldı.Bu benim için yeterli.Çünkü oyun oynama ve müzik dinleme huyum fazla yok.zaten müzik için mix radio harika bişey.Genelde çoğu kişi telefonuna kötü demez ama ben gerçekten memnunum şimdilik.Ama sen eline alıp incele.Sonuçta herkesin telefondan beklentileri farklı
Hoparlör ile ilgili bilgi verebilirmisiniz
Ses performansı genel olarak nasıl bass - tiz performansı vs ?

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hoparlör ses seviyesi bence yeterli.Hoparlörü telefonun iç tarafına yerleştirmişler.Kapağa doğruda bir boşluk koymuşlar.Bu boşluktan dolayı ses iyi çıkıyor.Bass tiz performansı çok üst düzey değil ama yeterli.