Lumia 925 İlgili soru? S: modem olarak kullanma ve sarj vb

kaptan2435

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkdaslar yarın almaya gıdecegım ama aklıma takıldı nette de pek ayrıntı bulamadım L925 kablo takılarak pc ye modem görevi veriliyormu yapan varmı yapılışını anlatacak olan varmı benim için en önemlı konulardan bırısı cunku

diğeri sarj konusu 24 saati tamam lıyormu muthamelen 3g açık olur

bir diğeri Vplayer gıbı kalıtelı alt yazı oynatıcak playerler var mı

bir diğeride flash player kurulmuyor diye biliyorum nette video izlerken sıkıntı oluyormu
ACİL CEVAP LAZIM

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Flash Player hariç tüm isteklerinizi karşılar. Flash zaten iPhone'da da yok ancak hiç gerek duyulmuyor html5 üzerinden video izleyebiliyorsunuz.

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Modem yapmak için kablo takman gerekmiyor kablosuz da yaparsın :D şarj konusu senin kullanımına bağlı, evet mağazada Player uygulamalar mevcut

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkdaslar yarın almaya gıdecegım ama aklıma takıldı nette de pek ayrıntı bulamadım L925 kablo takılarak pc ye modem görevi veriliyormu yapan varmı yapılışını anlatacak olan varmı benim için en önemlı konulardan bırısı cunku

diğeri sarj konusu 24 saati tamam lıyormu muthamelen 3g açık olur

bir diğeri Vplayer gıbı kalıtelı alt yazı oynatıcak playerler var mı

bir diğeride flash player kurulmuyor diye biliyorum nette video izlerken sıkıntı oluyormu
ACİL CEVAP LAZIM
Arkadaşım video playerlardan çok şikayetci adam akıllı oynatan yok diyor flash konusuna gelirsek ios ve androidlerdede yok sıkıntı olmuyo