Lumia 920 de Amber güncelleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selam arkadaşlar.. Lumia 920 de Amber güncellemesi yapmaya çalışıyorum, güncelleme yükleniyor yazıyor ve yüklüyorda sonra yenileme kuruluyor yazıyor %100 tamamında güncelleme yüklendi ama kurulamadı diye sorun çıkıyor, ne yapmam gerek..yardım edin lütfen

faruksio

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı şey bende de oldu 4 dakika falan %100 de kalıyor öyle bekle sonra yüklemeye başlar

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bende HATA diye uyarı çıkıyor, HATADA yazıyorki "yenileme yüklendi ama kururlamadı" öylede kalıyor

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
denedim, deyişen bir şey yok

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam OTA üzerinden güncellerken mi alıyorsun hatayı ?
Eğer öyleyse tavsiyem NSU üzerinden güncelleştir daha sağlıklı olur :) (NSU üzerinden güncellemeyi yaptığında tüm verilerin silinir aklında bulunsun)

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
evet, oto üzerinden güncelleme yapıldıgında hata veriyor..
NSU üzerinden sağlıklı olurda işte verilerin silinmesi ayrı bir sorun :confused1:

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lumia 920 icin amber güncellemesi ota'ya geldi mi? türkiye icin nokia sunucularında amber güncellemesi mevcut ancak ota'ya düsmedi henüz, amber güncellemesinde sorun olustugu icin ota'dan kaldırıldı. su an ota üzerinden gdr2 güncellemesi mevcut sizin indirmeye calıstıgınız güncelleme 2 dakika da inen türden mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün gece OTA üzerinden Amber geldi Lumia 920, hayırlı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkdaşalar..bana söyledilerki telefonu format at ve yeniden dene. yapdım format atdım, format esnesında ekranda sürekli dönen 2 çarkı var, 3,5 saattir dönüyor, ne yapayım ben bunu, ne kapanıyor nede ki açılıyor, sürekli çarkı dönüyor, yardım eli uzatın lütfen.

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
selam arkdaşalar..bana söyledilerki telefonu format at ve yeniden dene. yapdım format atdım, format esnesında ekranda sürekli dönün 2 çarkı var, 3,5 saattir dönüyor, ne yapayım ben bunu, ne kapanıyor nede ki açılıyor, sürekli çarkı dönüyor, yardım eli uzatın lütfen.

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ses kısma ve kapatma tusuna aynı anda basın kapanacaktır verileriniz belki silinebilir bu işlemden sonra.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1:açma kapama tuşuna basılı tut kapanır arkadaş hard format at duzlir