Lumia 620 mi Htc Wp8S mi

Sizce hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    4

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Başlıkta da belirttiğim gibi iki telefon arasında kaldım.

Temel olarak;

İnternet, mail, sosyal ağlar ve müzik için kullanıcam.

Nedenleri ile birlikte hangi telefonu seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia'da Nokia müzik fark atıyor. Diğer konuları zaten WP hallediyor.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Oldukça denk telefonlar. İkisini de eline alıp kurcala biraz, hoşuna gideni al. Atla deve bir fark yaşamazsın.
Kameralar aynı çözünürlükte ama LUmia biraz daha iyi çekecektir.
8S'in pili 1700mAh, Lumia'nın 1300 iken. Bu gibi şeyler

furko64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lumia 620 İçin +'lar
*Wi-Fi dağıtma lumia 620 var bence bu ek özellik
*Nokia Muzik/Nokia Mix Radyo uygulaması nokianın çok üstünde durdugu bir uygulama en güncel şarkılar ve müzikler burada bulabilirsin internetten bi kere dinledikten sonra netsiz ortamda tekrar dinleyebilirsin
*Nokia Win8 Magazasını kullanıyor ayrıca kendi lumia için özel uygulamalar sunuyor(bilen göz ,Cinemagraph, akıllı çekim ve diğer uygulamarı sadece nokia sunuyor nedeni ise windows şirketi ile yaptıgı anlaşma)
*8 Gb bir dahili depolamaya sahip(htc ise bu sadece 4gb ile sınırlı) yani htc göre 2 kat daha fazla müzik atabilirsin microsd kart almadan
*Lumia ekolayzır ayarı sunuyor buda istegin müzikte ekolayzır ayarlayıp daha kaliteli ses alabilirsin
*Değişebilir kapaklar ve renk seçenegi olarak bence bir avantaj çizildi kuruldu yada baska bir sey oldugununda telefonun kapagını değiştirebilirsin
*Bağlantı hızı 21 mbps yani evindeki internette desteklerse 21Mbps hızında internete erişim sağlayabilirsin.Bu durum htc ise 7,2 Mbps ile sınırlı evindeki internet ne kadar 8Mbps veya üstü olsa bile telefon max 7,2 Mbps hızında internete bağlanır.Buda dosya indirme veya sitelere bağlanma hızını doğrudan etkiler
*Fiyat olarak eger alacak olursan Htc göre 100-70 TL gibi bir karın olur

Htc 8S için +'lar
*Beats özelligi var fakat bana göre bir + sağlamıyor nedeni ise tek ayarda tüm müzik türlerini(jazz ,rap , klasik vs) dinlemen lumia da ekolayzır oldugu için bana göre pek + sayılmaz
*4.0 inc olması bana göre bir artı çünkü lumia 620 3.8 inç ve %11 kadar küçük bir telefon
*1600 mAh pil kullanması belki bir tık lumiadan(lumia 1300mAh) öne atabilir fakat açılı duran uygulamalar vs ile çok bir fark olacagını sanmıyorum 30-60 dk gibi bir fark atar belki o bile olmaz

Gerisi sana kalmıs biraz teknolojiye ilgin var ve cok takip ediyorum edindigim ve bilgim bilgiler bunlar :)
Lumia 620 derim fakat aldıgında her iki telefondada magzadan sıkıntı çekebilirsin belli bir süre sonuçta yeni kurulmus bir marketleri var biappstore veya googleplay gibi olmaz..

h@y@let

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bugün Htc Wp8S aldım. Şimdilik güzel gibi. Gayet hızlı ve stabil çalışıyor :)