Uzun zamandır android kullanıyorum. artık android e doydum! bu ayın sonunda bir lumia alacağım, araştırmalarım neticesinde iki telefon arasında kaldım sizce hangi cihazı almalıyım?
Dokunmatik problemi ilk parti deydi şikayetler üzerine Microsoft üretimi durdurup sorun için bir güncelleme yayınladı sorun çözüldükten sonra üretime devam edildi. tavsiyeniz için teşekkürler[emoji2]Hocam bu ikili arasında tabi ki Lumia 535Ama bu 535'de dokunmatik problemi var diyorlar bilginiz olsun.
640 bulamadım hiçbir yerde!Çok iyi (idi)
(11.11.2015)
Yaklaşık 10 aydır Lumia 535 kullanıyorum. Telefonun özellikleri gayet iyi. Bu fiyata çok iyi. Stabilitesi ve düşük bellek (RAM) tüketimi ile Windows Phone başarılı bir işletim sistemi. ANCAK, bu telefon 3G özelliğine sahip. 2016 Nisanda 4G geleceği için 3Gli telefon almak artık çok doğru değil. Son günlerde cihaz fiyatlarındaki düşüşün altında firmaların 3Gli cihaz stoklarını eritme girişimi olduğu da açık. Bu nedenle biraz daha bütçe ayırıp, Lumia 640 serisinden bir model tercih edilmeli.
diyor üyenin biri...
Hocam internet den alışveriş yapamam!
Hocam internet den alışveriş yapamam!
satıcı sağlam alabilirsin gold,teknosa'ya bak.
lumia 640 ve 640 XL mediamarkt a gelmiş[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji57]![]()
Teşekkürlergüle güle kullan hayırlı olsun.
Teşekkürler
Ben avea kullanıyorum[emoji23]Turkcelltv+'a hala fransız mı? bir şey değil.
Ben avea kullanıyorum[emoji23]
Win 10'la düzeleceği söyleniyor gerçi win 10 yayımlandı mı bilmiyorum daha 2,5 saat önce aldım telefonu tabi benimkin de ram 1 gb sorun yaşamam diye düşünüyorum.1 yıl L630 kullandım. Malzeme kalitesi vs çok iyidir ancak "WP çok iyi sistem 512MB bile yeter." diyenlere bakma, defalarca ram yetersiz hatası almaktan canım çıkmıştı. Adamlara helal olsun 512MB ramli telefonu pazarladılar, bir şey demiyorum.![]()
Düzelmez o.Win 10'la düzeleceği söyleniyor gerçi win 10 yayımlandı mı bilmiyorum daha 2,5 saat önce aldım telefonu tabi benimkin de ram 1 gb sorun yaşamam diye düşünüyorum.
Win 10'la düzeleceği söyleniyor gerçi win 10 yayımlandı mı bilmiyorum daha 2,5 saat önce aldım telefonu tabi benimkin de ram 1 gb sorun yaşamam diye düşünüyorum.
Yanlış oldu bu![emoji23]şifreyi 62 karakter yapan dahimiz var kimse girmesin diye...
market de öyle bir uygulama bulamadım gnçtrkcll ve bir tane daha uygulama var dı ama bu yok!markete bak varsa vardır yoksa yoktur turkcelltv+ ayrıcalık 12 saate kadar yayını geri alma şansın var.
market de öyle bir uygulama bulamadım gnçtrkcll ve bir tane daha uygulama var dı ama bu yok!
535 kullanmıyor muydun?[emoji53]demek ki lumia bizimle değil...
535 kullanmıyor muydun?[emoji53]
Ben yanlış anlamış ım. neyse yine de lumia alın beni yalnız bırakmayın[emoji2]yok daha elime alamadım birine aldırtçaktım lenovo a328 aldı ...
Ben yanlış anlamış ım. neyse yine de lumia alın beni yalnız bırakmayın[emoji2]