Lumia 525 te nasıl hile yapılır

emrex211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler elimde lumia 525. Var ben oyunlarda nasıl hile yapabilirim detaylı anlatır mısınız lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
once ne iciyorsan ondan bir vazgececeksin. ondan sonra zaten hileye ihtiyac duymazsin. tam bir delikanli olursun. hadi bakalim delkanli

emrex211

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
once ne iciyorsan ondan bir vazgececeksin. ondan sonra zaten hileye ihtiyac duymazsin. tam bir delikanli olursun. hadi bakalim delkanli

kardeşim dediğinden anlam çıkarmaya çalıştım fakat bişey içmiyorum :D ve aynı zamanda hani samsungda root falan atılıyor arkadaşlar full para coin altın falan yapıyor ben wp seçtim önü açık ama yinede o kadar kapalılık ı phone da bile yok ya :D ı phone da en azından jailbreak atıyorsun bunda o bile yok :D yani bunun bir yolunu bulamadılarmı ya bazı oyunların zevki kalmadı hani diyorum .xap uzantılı dosyalarla hile bulamazlarmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maalesef wp dunyasi o konuda da rakiplerinden geride. ha bu iyi bir sey mi degil mi tartisilir. hani bu konuda calismalar var az sabret de diyemeyecegim. cunku gelistiricilerin ilgisini cekmedikce bu tip seyleri wp de goremeyecegiz maalesef. dolaysiyla simdilik bilek gucune bagimlisin:)

tarzzamani

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Hocam önce hangi oyun için onu bi söyleseydiniz keşke...