Lumia 1320 Ekran Çıldırdı!

eakpinar67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese saygılarımı sunarım, 2 aylık lumia 1320 telefonumu [video=youtube;lZ_ik7lB7aQ]https://www.youtube.com/watch?v=lZ_ik7lB7aQ[/video] şu videoda gördüğünüz arızadan dolayı NOKİA CARE aracılığıyla servise gönderdim bugün, daha önce böyle bir hatayla karşılaşan var mı, karşılaştıktan sonra servise gönderen varsa telefonunu servisten tekrar geri aldığında hata giderilmiş şekilde mi gelmiştir acaba? Umarım anlatabilmişimdir, yani yapılabilecek bir durum mudur, bu konuda bilgisi olanlardan cevap bekliyorum değerli arkadaşlar, saygıdeğer büyüklerim.Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Daha Önce Böyle Bir Durum N 73 de Başıma Geldi Tamire Verdim Ekran Filmi Kırılmış Dediler

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ekrana zarar gelmiş, telefonun hiç bir yerinde veya ekran camında darbe aldığına dair kanıt iz yoksa servis ücretsiz değişim yapabilir.

metas53

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Üzerine yük uyguladınmı yada oturdunmu ondan sebep ekran arıza vermiş olabilir görünen bir iz yoksa servis ücretsiz yapabilir tamiri

mertkarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesik sim kart kullanıldığında böyle bir sorun oluyor arkadaşlar haberiniz olsun.

mertkarali

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende aynı sorundan garantiye gönderdim ve donanımsal hata bulunamadı, yazılım yüklenip geri gönderildi, nokiayı aradığımda da sim kartınızın kesik olmaması gereklidir şeklinde bilgi verildi. Ne alaka olduğunu nokiaya sorunuz arkadaşlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bendede ver benim 520 ilk baş goruntuler birbirine giriyo 5 dk sonra ekran gozukmuyo simsiyah ancak sunu farkettim sadece soğuk bir yerde oluyo sıcakda hemen düzeliyor servise yolladım format atıp geri yolladılar tekrar yollicam.