Lumia 1020 nasıl bir telefon?

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon nasıl ? Fiyatına değer mi ? Yoksa G2 varken almak aptallık mı olur ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Lumia 1020 nin hak ettiği değer bence 1700₺ ama iyi telefon diyebilirim

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1020 alacağına 925 al daha iyi parasını hak etmiyor 1020.™

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
1020 neden alınır ? fotograf çekmekten zevk alıyosundur , gece çekımlerınde profesyonel gibi çekımler vs .

G2 daha ustun özellikte ama 1020 nin de 2 gb rami var + WP nin stabilitesi kasmaması ama kişiye kalmış bişey ne desem boş , 2 side 4/4 lük cihaz değil 2 sinin de çok eksiği var 2015 yılını bekle ;)

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2015' te ne olcak ki merak ettim şimdi ? :D

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O paraya note 3 yada xperia z1 alırsın sadece kamerası var diye 2000tl verilmez.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Tamam guclu fakat farkli bi telefon kaegorisinde,s4 zoom gibi,bunlar neredeyse sistemden cok fotograf uzerine yapilmis telefonlar,reklamlarda performansindan cok kamerasina dikkat cekiliyor

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
wp arayüzünü seviyorsan ve fotograf 1.kriterin ise iyi telefon web gezinmede de sıkıntı yaşamazsın
ama g2 varken kalkıp buna okadar para verirmisin desen asla vermem.sırf kamera için telefon almam ki g2 1020 kadar olmasa da kamerası gayet iyi.

hasan231

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben fotoğraf makinemden daha güzel çeksin sorunsuz haritamı türkiyede kullanim (bi anaktot :D 5800 dan beri nokiayi tek geçerim bana kalırsa iphone 5 bile 5800 geçemez:D) webde gezinim takılmalar falan bi an bile olmasın dersen bana kalırsa 4x4 bir range rover hatta evoque :D

Ama dersen milyonlarca uygulama zenginliği binlerce kaliteli oyun olsun hepsini son hız oynim bide şık gözüksün fotoğraflarıda makinem kadar çeksin dersen lg g2 ama tek eksikliği androiddeki bir süre geçtikten sonra uygulamaların yeni nesil telefonlar yüzünden daha fazla ram tüketmesi arasıra takılmalar düştüğünde çatlak oluşması veya hiç çalışmaması gibi sorunlarıda var tabi ama günümüzün bmw 520si 4X2 :D

bana kalırsa bi lumia 1020 al gözün arkada kalmasın uygulama sıkıntısı var ama halledicek gibi gözüküo birde windows sorunsuz güncelleme aldığı için o yandanda sıkıntı yaşamazsın.

ben şuan note 2 kullanıyorum note 3 veya 1020 almayı planliom ama sadece planliom icraat yok :D senin büyük ekran sevmeyeceğini düşündüğümden aklını kariştirmym dedim :D

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
nokia varken donanim vs ile kendinizi yormayin her 3 ayda yeni donanim cikiyor.

ama 41 mp kamera pek cikmaz ki cok süper akici bir telefon.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence 1020 alınmaz 2000 tlye note 3 ve z1 gibi seçenekler varken daha bildirim ekranı bile yok temple run 2 çıktı diye arkadaşım havalara uçtu gerisini sen hesapla. şimdi derler 2 gb remle Windows phone uçuyor falan yok hiç kasmıyo gibi gibi zaten telefonda kasıcak bişey yok :) iosdada yok ama uygulama zenginliği gibi şeylerden kurtarıyor. zaten Windowsphoneda 2 gb remi ne zaman kullanabilirsinki. Bence paranı boşa harcama android al

himes4226

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ne bileyim Android de de çöp uygulama dolu ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Baktım çok saçma sapan şeyler varmış wplarda

Ama bunlar iyi özellikleri dezavantajları bunları öldürüyor.

wplarda basit özellikler yokmuş http://forum.shiftdelete.net/nokia/332619-lumia'dan-seytan-gormus-gibi-kacin.html

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kamerası dışında boş cihaz

Tam olarak değil.Stabilitesi ve vereceği performans düşünülürse,2-3 gb ramlı Android telefonlardan (özellikle bu iki konuda) daha iyi olduğu veya olabileceği söylenebilir.
Şuan en sıkı ve rekabette olduğu rakibi Xperia Z1.İki telefonunda birbirlerine karşı üstünlükleri var.Z1'de bile durum böyleyken,diğer Android telefonları düşünmek biraz hata olabilir.İphone 5S'e bakmasında fayda var,tabi küçük ekran sorun değilse.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Tam olarak değil.Stabilitesi ve vereceği performans düşünülürse,2-3 gb ramlı Android telefonlardan (özellikle bu iki konuda) daha iyi olduğu veya olabileceği söylenebilir.
Şuan en sıkı ve rekabette olduğu rakibi Xperia Z1.İki telefonunda birbirlerine karşı üstünlükleri var.Z1'de bile durum böyleyken,diğer Android telefonları düşünmek biraz hata olabilir.İphone 5S'e bakmasında fayda var,tabi küçük ekran sorun değilse.

Fatih uzun zaman oldu hiç görmüyoruz seni artık:) Bence WP istediği kadar stabil olsun hâla yeterli değil 1-2 sene daha lazım

sese61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 1 sene sonra güncelleme almayacak. Ancak 1020 2.5 sene güncelleme alacak. Ekran kalitesi olarak , kamera olarak,malzeme kalitesi olarak 1020 önde . Windows Phone işletim sistemine alışabilirsen al yoksa alma.

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Fatih uzun zaman oldu hiç görmüyoruz seni artık:) Bence WP istediği kadar stabil olsun hâla yeterli değil 1-2 sene daha lazım

Evet,uzun bir zaman yoktum. :)
Doğru,ama gitgide gelişen bir sistem.Her geçen gün daha alınası bir hale geliyor.Bence şuan tam olarak olmasa da yeterli bir sistem.Ama,tabiki daha gelişmesi lazım ve önünde dediğin gibi;1-2 sene daha var.Buna rağmen şu anda bile genede güzel ve iyi bir sistem.Üstelik kamera,stabilite ve performansta çok iyi bir sistem.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefon herkese değil sadece fotoğraf çekmeyi sevenlere hitap ediyor.
Fotoğrafçıların alabileceği bir telefon.