• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Luis Nani'den Beşiktaş itirafı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki 1 numaralı isim olan Luis Nani açıklamalarda bulundu.

kralspor4438.jpg

Lizbon'daki Profesyonel Futbolcular Birliği Sendikası'na bir röportaj veren Nani, "Sporting Lizbon'a bir yıllığına gelmiştim. Şimdi bu süre doldu ve kontratımın devam ettiği kulübüme dönmem gerekiyor. Sırada beni ne bekliyorsa buna hazırım" dedi.

YETENEKLERİME GÜVENİYORUM

Louis Van Gaal'ın takımı için yeterli kapasiteye sahip olduğunu belirten oyuncu,"Yeteneklerime güveniyorum. Kendi pozisyonumda herhangi bir oyuncuyla rekabet edecek iyi bir form durumundayım. En iyi halimde olduğumda dünyada forma için rekabet edemeyeceğim futbolcu yok. Böyle hissettiğim için mutluyum. Bakalım gelecek neler getirecek" diye konuştu.

OYNADIĞIN EN ZOR STADYUM HANGİSİYDİ?

Nani röportaj sırasında 'Hayatında oynadığın en zor stadyum hangisiydi?' sorusuna da yanıt verdi: "Bugüne kadar bir çok statta oynadım. Şampiyonlar Ligi'nde maça çıktığım Beşiktaş'ın stadını söyleyebilirim. İngiltere'deyse Liverpool deplasmanlarını söyleyebilirim" dedi.

KAYNAK

[video=youtube;tCkxJmTI-Q8]https://www.youtube.com/watch?v=tCkxJmTI-Q8[/video]

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sen birde Allahın izniyle Vodafone arena yı gör bak güccük dilini yutacaksın gardaşş :D :D

Fenere gelme len sakın senle kim uğraşcak :D :D

ylodmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
spor ahlakımız biraz daha iyi olsaydık fransa 1.lig den daha iyi olurduk. bence şu an bile daha iyiyiz ama niiysee