Luis Arageones istifa ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Aragones Şampiyonlar Ligi’ndeki ağır Arsenal yenilgisinin ardından ligde oynanacak Bursaspor maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edecek.

Bugün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi.

Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi

Kaynak

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Adamın Şampıyon Yaptığı takımı bırakın tek başına şampıyon olur fenerbahçe yide öle zannetti:D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Eğer 1 gram gururu olsaydı dün gece istifa ederdi...

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
2 milyon yuroyu versin de aklı başına gelir belki tüccar yöneticilerin...

o ne be.. 2 milyon ..nasıl yaa..hangi gezegende yaşıyor bunlar???

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Takıma ne verdinki tazminat talep ediyorsun.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
edecek adam artık bundan sonra kendi karizmada gitti. bi fiyata anlaşacak ve istifa edecek. o para da hayatının geri kalanında kullanılmak üzere olan bi para. tail parası yani. ya da keriz parası da denebilir.

SeRCaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arada bir bakkala bakan elemanı değiştirmek gerek ki müşteriler(!) kaçmasın ;)
aziz bakkal hizmetinizde

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yeter be git başımızdan gitmezsen evine gelip yakınlarını öldürcem bide fenerin aldığı o salak adamlarla Türkiyedeki işsizlik çözülürdü biri bunu çözsün bee

Contagioso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arsen venger aragoneze 6 ay vermesini istedi lakin bu adam o kadar yaşar mı o bile sorun :D:D:D

elimizde kalıcak en sonunda.

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anlamak çok zor. ispanya tamam güçlü ekip ama kardeşim sonuçta taktik denen bir şey var değil mi? adam buraya gelince bir şey mi oldu buna. okumuşlardır bu adamı kesin. :D

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ya nereden tutarsanız tutun bu iş başından beri yanlış.,
Hocaya hep kulp takıyoruz ama birazda futbolculara bakmak lazım adamlarda zerre profesyonellik yok srekli siz ağasınız siz paşasınız yapacaksınız bunlara. Aragones onlara sahada koşmayınmı diyor top ,arkadaşınızın ayağındayken boşa çıkmayın kendinizi göstermeyinmi diyor. Siz hiç fenerbahçede topsuz oyuna katılan yardımlaşan bir adam gödünüzmü dün gece ?

DUNADUNA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kalli gibi bu da bunak işte.adam şampiyon yapıp bırakıcam antrenörlüğü diyor.bunu başıma getirende en büyük suç adam ne yapsın yıllardır küme küme düşen İstanbulspor'un müthiş ortaha oyuncusu Selçuk bu takımda 6-7 senedir oynuyor ve Aurellıo gibi bir adamı sırf çok para istedigi için yolluyorlarsa futbolu çok iyi bilen Aziz Başkana sormak lazım nerde ögrendin futbolu diye düşünüyorum.Dikkat ederseniz o günden beri tek bir açıklama yapmadı neden peki acaba?!?!!??!

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Bugün tarihli Vatan Gazetesi'nde "Dede'ye yol gözüktü" başlıklı haberde bahsedilen pazarlıklar ve görüşmeler doğru değildir. Haberde menajer Juan Figer'in İstanbul'a geldiği ve Sayın Figer'in, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, Asbaşkanımız Sayın Mahmut Uslu ve teknik direktörümüz Luis Aragones ile görüşerek Sayın Aragones'in istifa etmesi için temaslarda bulunduğu öne sürülmektedir.

Menajer Juan Figer'in İstanbul'a geldiği doğrudur. Sayın Figer, kulübümüzün Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı müsabakaların hemen tamamına gelerek karşılaşmaları takip etmektedir. Bu kez de Arsenal'e karşı oynadığımız müsabakayı izlemek üzere İstanbul'a gelen Sayın Figer ayrıca şu anda yönetimimiz ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek futbolcularımızdan Alex ve Lugano'nun durumunu da görüşmektedir. Sezon sonu sözleşmesi sona erecek ancak kadroda kalması uygun görülen bu futbolcularımız ile ilgili görüşmeler halen devam etmektedir. Ancak Sayın Figer'in kesinlikle Sayın Aragones ile bir görüşmesi olmadığı gibi kulübümüzün de teknik direktörümüzün istifasını bekleme ya da bunu müzakere etme gibi bir durumu söz konusu değildir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

kaynak:http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=13477

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Yok aman ha dedem bir yerlere gitmesin... ben onu çok seviyorum :D o olmasa biz nasıl bu kadar gülüp eğlenecektik ki? :D

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar lütfen konuyla ilgili yorum ve mesaj yazalım ;)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Yok aman ha dedem bir yerlere gitmesin... ben onu çok seviyorum :D o olmasa biz nasıl bu kadar gülüp eğlenecektik ki? :D

dede kalsın bencede :) ama fenerbahçe böyle bir yazı yayınlamışsa kesin aragones için gelmiştir bu adam.fener herşeyi yalanlıyo ilk başta.