Lugano'dan Galatasaray Açıklaması ; "gülüyorum"

La Edri

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lugano'dan Galatasaray açıklaması!

578017532.jpg

KESİNLİKLE YALAN
Fenerbahçe'nin Dünya Kupası'nda gururu olan Lugano, Galatasaray'a gideceği yönündeki haberleri kesin dille yalanladı. Sözleşmesinde yer alan "3.5 milyon euro getirirse Fenerbahçe'den ayrılabilir" şeklindeki maddenin öğrenilmesi üzerine Galatasaray'ın kendisiyle temasa geçtiği söylentilerinin doğru olmadığını belirten Uruguaylı yıldız futbolcu, "Bu dedikoduları nasıl çıkarıyorlar, anlamıyorum. Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

ÇOK GÜLÜYORUM

Sarı-lacivertli takımda çok mutlu olduğunu belirten futbolcu, "Benim ve takımın huzurunu kaçırmak istiyorlar. Ama bunu başaramayacaklar. Buradan herkese sesleniyorum. Hiçbir yere gitmeyeceğim" dedi. Dünya Kupası sonrası kısa bir süre yorgunluk atacağını vurgulayan Lugano sözlerini şöyle tamamladı: "Bu haberleri duyunca gülüyorum. Evet Avrupa'dan pek çok teklif alıyorum. Ancak benim kafamda yeni sezonda Fenerbahçe ile yaşayacağım yeni dönemin heyecanı var."

SADECE AVRUPA İÇİN GEÇERLİ

Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, Lugano'nun sözleşmesindeki maddenin yurt içi transferleri kapsamadığını açıkladı. Radyospor'a konuşan Mosturoğlu, Lugano'nun takımdan ayrılması gibi bir endişelerinin olmadığını sözlerine ekledi. Mosturoğlu şunları söyledi: "Lugano, Avrupa'da bir takıma gitmek isterse 3.5 milyon euro getirip Fenerbahçe'den ayrılabilecek. Ancak aynı durum Türk takımlarının transfer tekliflerinde geçerli olmayacak. O yüzden Galatasaray'a gitmesi sözkonusu değil."

Kaynak

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bir an haberin gerçek olduğunu düşünüp üzülmüştüm. İçimizi rahatlattın Lugano. :D

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Lugano sen birtanesin... :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Vallahi benimde içim rahatladı.Bir an 'gerçekten GS' ye mi gelecek' diye düşündüm,başıma ağrılar girmişti :devil:

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Çok şükür. Şu an bir GS'li olarak ben de gülüyorum :D

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
On numara adam ya :) Dün zaten burda yorum yaptım gitmeyecek diye :D Defansın bel kemiği :)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Şükür ki GS'ye gelmiyor :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
lugona saçların gibi sende harikasın :D

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Oh be hiç sevmediğim bu çirkef takımımıza gelmeyeceği için bende çok rahatladım şu an. Galatasarayda görmek isteyeceğim en son futbolcu bile olamaz