Lucy benzer film

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi forumlar Lucy filmine benzer ilginc beyinle ilgili olabilir veya uzay farketmez film ariyorum lutfen film onerinn

K0RF3ZL!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
J.Deep'in oynadığı "evrim" filmini izleyebilirsin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Limit Yok filmi varmış bu filme benzer.

[video=youtube;jOLqNOfzus4]http://www.youtube.com/watch?v=jOLqNOfzus4[/video]

Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New Yorklu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Limit Yok filmi varmış bu filme benzer.

[video=youtube;jOLqNOfzus4]http://www.youtube.com/watch?v=jOLqNOfzus4[/video]

Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New Yorklu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.
Cok ilginc degil gibi geldi bana

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Limit yok çok iyi filmdir bana sorarsan evrimden daha iyi :)

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bakalim.[emoji1] [emoji1] indiririz film arsivi yapiyorumda xdxdsff

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Limitless / Limit Yok güzel filmdir tavsiye ederim.

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki yeri degildir de ! 1TB ucuz hardisk onerirmisiniz ama ucuz ve sikinti cikarmicak bisi olsun

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
lucy de izledim limit yok uda. limit yok çok daha iyi. kesinlikle izlemelisin pişman olmazsın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
John Travolta'nın Fenomen adlı filmi var , harikadır Lucy hoş filmdi ama Fenomen daha iyi.... imdb'den inceleyebilirsin... ingilizce adı phenomonon

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Kyle XY dizi güzel izle sinema tadında bölümleri var .Dahilik Uzerine yapılan deneyleri konu alıyor.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şurada Limitsiz filmine benzer filmleri listelemişler. Lucy ile Limitsiz filmi benzer olduğundan bu listeye de bir göz at derim. İngilizcen varsa kısaca film anlatılmış ve filmin Limitsiz filmine ne kadar benzediğini % üzerinden değerlendirmiş konuyu açan eleman. :)
http://itcher.com/mag/best-movies-like-limitless/

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Lucy ile limitless ilk bakista ayni konulari inceliyor gibi olsada birbiri ile yakindan uzaktan alakalari yok. Lucy konusu olarak enteresan bir film ama maalesef isleyis olarak yetersiz kaliyor. Oyunculuk olarak morgan freeman ve scarlett min-sik choi oynamasa vasatin altinda olabilcek cinsinden.
Ama limitless gercekten iyi bir film. Filmin sonunda tum hikaye kafanizda oturuyor ve haz aliyorsunuz.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=403517]K0RF3ZL![/MENTION] dediği gibi aynı konuyu işliyor evrim filmide.

Bu arada bu tarz filmler artmaya başladı, bu hiçte hayra alamet değil :D

[video=youtube;VCTen3-B8GU]http://www.youtube.com/watch?v=VCTen3-B8GU[/video]

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Limitless bu filmler içinde en sağlamıdır Lucy çok abartı olmuş ve kendisi içinde çeliştiği konular var ama limitless daha orjinal ve güzel film

Eagle 23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük Hazine (National Treasure) filmine benzer film önerilerinde bulunabilir-misiniz. :laugh:

hakanmelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum. Limitless'ı izlerken filmin sonunda daha kaliteli olduğunu anlıyorsun

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Lucy ile Limitless'ı kıyaslamak atla eşeği kıyaslamak gibi bir şey. Limitless son beş yıl içindeki en iyi filmlerden biri. Lucy'i seyret unut.

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
butterfly effect (kelebek etkisi) bunların atası sayılır. limitsiz , source code(yaşam kaynağı) , inception daa benzer ve güzel filmlerdir. Origins (Muhtemelen köken diye çevirecekler) beklentini yüksek tutmadığın sürece o da fena bir film değildi.

HardPlayer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş filmleri nereden indirdiğini söyler misin ? Bu arada ben bu tarz filmler pek izlemiyorum o yüzden öneride bulunamayacağım fakat sana 'Yeşil Yol' filmini şiddetle öneririm. Büyük ihtimalle izlemişsindir ama izlemeyen arkadaşlar kesinlikle izlesin. Hayırlı yıllar diliyorum herkese.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Reklam yapmak gibi olmasın şu siteyi tek geçiyorum yabancı film izlerken :P

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Trancendence de süpermişşş

ogun281

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş filmleri nereden indirdiğini söyler misin ? Bu arada ben bu tarz filmler pek izlemiyorum o yüzden öneride bulunamayacağım fakat sana 'Yeşil Yol' filmini şiddetle öneririm. Büyük ihtimalle izlemişsindir ama izlemeyen arkadaşlar kesinlikle izlesin. Hayırlı yıllar diliyorum herkese.
Kardesim film indirmek icin internet download manager kullanabilirsiz andridse ise tubemate programini oneririm