YAZIlımcı adam
Asistan
Arkadaşlar Lubuntu 20.04 var ama çok sade ben biraz daha şık olsun istiyorum bu yazdıklarımdan hangisi daha iyi şık ve hata vermeyen. Bunlar var
XFCE LXQT LXDE
Hangisi
XFCE LXQT LXDE
Hangisi
Sen ne kullanıyorsunXfce ile kullan Lubuntu yerine Xubuntu veya Linux Lite kullan
Ekli dosyayı görüntüle 136481
Şuan pisi xfce kullanıyorum ancak Arco kurmayı planlıyorum önemli dosyalarımı buluta yedekliyorum.Sen ne kullanıyorsun
Bişey sorcam bu linux mint var sade bide XFCE. Ve cinnamon var arasındaki fark neŞuan pisi xfce kullanıyorum ancak Arco kurmayı planlıyorum önemli dosyalarını buluta yedekliyorum.
Arcodan ise Xfce veya Cinnamon kuracağım.
DE farkıBişey sorcam bu linux mint var sade bide XFCE. Ve cinnamon var arasındaki fark ne
De farkı neDE farkı
Masaüstü ortamı farklı nasıl Ubuntu ve Manjaro aynı değilse bunlarda aynı şey.De farkı ne
Ben kaliteli mi iyi ve hızlı bakıyom@Egehan1041 Cinnamon, Gnome tabanlı ve Xfce göre ağır bir arayüz ancak xfce ise hafif, şık ve modern bir dağıtımdır.
Ayrıca Xfce ise attığım resimdeki gibi özelleştirmeler yapılabilir bazılar macOS teması bile kuruyor.
Kubuntu yu deneyin.Arkadaşlar Lubuntu 20.04 var ama çok sade ben biraz daha şık olsun istiyorum bu yazdıklarımdan hangisi daha iyi şık ve hata vermeyen. Bunlar var
XFCE LXQT LXDE
Hangisi