Lost Sezon 6 Bölüm 9

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Lost Sezon 6 Bölüm 9

evet arkadaşlar yorumlarınızı alıyım. bu sezon tüm karakterleri işleyecekler sanırım. jacobla kara duman kanka gibiler

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Lostun en beğenilen ikinci bölümüymüş belki birincide olmuştur şu an itibariyle. Güzel bir bölümdü.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bana göre en güzel 2. bölüm değil, ancak 6. sezonun en iyi bölümüydü.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
izlediğim en güzel bölümlerden biri ;)

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Katılıyorum 6.Sezonun en iyi bölümüydü... Ama hala beni tatmin etmiyor böyle ders gibi açıklamasınlar soruların cevaplarını akışın içine yedirsinler daha iyi. Ama onca kurduğum hayal saçma sapan bir nedene bağlanıyor ya ben ona yanarım. Siyah taş beyaz taştan banane yau...

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
İnsanlar hala tatminsiz, ne istiyorlar anlamıyorum. Bizim Türk milletine illa pişirip bir de ağzına tutacaksın yemeği. Daha ne yapsınlar anlamıyorum. 6 Sezon boyunca işlemedikleri konu kalmadı. Dünyada bugüne kadar böyle fenomen haline gelen bir dizi çekilmedi. Çok biliyorsa bu anlamayan tatminsiz arkadaşlar, kendileri bir dizi çeksinler de izleyelim. Bence gelmiş geçmiş en mükemmel bölümlerden birisiydi. Ben her saniyesinde dondum kaldım. Heykelin nasıl yıkıldığı ile ilgili tezler haricinde hemen hemen tahmin ettiğimiz şeyler tamamen kesinleşti. Titus'u tekrar görmek beni çok heyecanlandırdı. Ne zamandır bekliyordum onun görünmesini....

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
taş olayı nedir ben anlamadım arkadaşlar

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
taş olayı nedir ben anlamadım arkadaşlar

"doesn't matter inside joke" Aralarındaki bir şaka. Valla Emubaltacı, bilmiyorum. ama sanırım siyahın her hamlesine jacop taş ile karşılık veriyor. Bu arada gelen spoilerlere göre plajda bir tavla sahnesi görülecek. Tıpkı 1. sezonda john'ın wolt'a öğrettiği gibi.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
şimdi siyah şeytan oluyor bu bölümden anlaşılan ve adadan ayrılmaması gerekiyor

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
şimdi siyah şeytan oluyor bu bölümden anlaşılan ve adadan ayrılmaması gerekiyor

Daha siyah'a şeytan, kötülük v.b isimler takamayız. Çünkü olayların başlangıcını bimiyoruz. Neden adadalar, onlar kim? ve benzeri sorular. Bana göre yapımcılar yine gerçek kavramları söylemiyolar. Unutma ki daha sihay'ın gerçek adını bile bilmiyoruz...

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cehennem,şeytan ıvır zıvır laflarını çok gözümüze soktular.Azıcık Lost biliyorsam bu lafların tamamı ters köşeye yatırmak için bir yemdir.Yani hemen şeytan,cehennem,Tanrı benzetmelerine atlamamak lazım.

Onun dışında s04e05-The Constant'tan sonra izlediğim en güzel Lost bölümüydü.Oyunculuğun tavan yaptığı bölümdür ayrıca.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
6.6 Dr. Linus bölümünü sevmiştim bu sezon sadece, diğerleri çok boş geldi.
Bu bölüm çok iyiydi. Ancak koca gemi nasıl heykelin başına çarptı merak ettim. Tahtadan yapılma gemi heykeli nasıl parçaladı orası da belirsiz.

Evet, ben tatmin olmadım. Çünkü bugüne kadar bilime, gerçeklere dayalı bir senaryo bekledim. Umarım beklentim boşa çıkmaz.

Benim en sevdiğim bölümler:

4.5 The Constant
3.8 Flashes Before Your Eyes
5.16 Incident

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
6.6 Dr. Linus bölümünü sevmiştim bu sezon sadece, diğerleri çok boş geldi.
Bu bölüm çok iyiydi. Ancak koca gemi nasıl heykelin başına çarptı merak ettim. Tahtadan yapılma gemi heykeli nasıl parçaladı orası da belirsiz.

Evet, ben tatmin olmadım. Çünkü bugüne kadar bilime, gerçeklere dayalı bir senaryo bekledim. Umarım beklentim boşa çıkmaz.

Benim en sevdiğim bölümler:

4.5 The Constant
3.8 Flashes Before Your Eyes
5.16 Incident

Bilimsel gerçeğe dayanmaktan bahsetmişsin de şöyle bir şey var şimdi.Bir kara duman var,geliyor,adamı tutup sağa sola savuruyor ve öldürüyor.Şimdi bu kara dumanı nasıl bilimsel bir yolla açıklayabilirsin ki bana?

Dizi tamamen mistik öğeler üzerine kurgulanmaya başladı özellikle son 3 sezondur.Onun için hala olaylara realist-bilimsel olarak bakmaya çalışmayın.Ölülerin kılığında görünmeler,ölülerle konuşabilmeler..Bunlar mı bilimsel olarak açıklanacaktı?

Keyfine bakın işte izlediğiniz bölümlerin.:tongue:Bir daha böylesi gelmeyecek çünkü.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Lostun en beğenilen ikinci bölümüymüş belki birincide olmuştur şu an itibariyle. Güzel bir bölümdü.

Bana göre en güzel 2. bölüm değil, ancak 6. sezonun en iyi bölümüydü.

izlediğim en güzel bölümlerden biri ;)

Katılıyorum 6.Sezonun en iyi bölümüydü... Ama hala beni tatmin etmiyor böyle ders gibi açıklamasınlar soruların cevaplarını akışın içine yedirsinler daha iyi. Ama onca kurduğum hayal saçma sapan bir nedene bağlanıyor ya ben ona yanarım. Siyah taş beyaz taştan banane yau...

amann bölüm öncesi nasıl ağzım kulaklarıma vardı:lol:
hadi bakalım başlayalım o zaman.:dirol:

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Avatarı izlerken ne bekliyorsam losttada aynısını bekliyorum. Bu bölüm diziden ayrı bir film gibi izlenebilecek bir bölümdü. Sanırım en uzun flashback bu bölümde olmuştur.

Efsane Destek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben lostun 5. sezonun ortasından itibaren izlemeyi bıraktım çünkü artık saçma gelmeye başlamıştı, hele 6 sezon fragmanlarına baktığımda yapay zaman kurgulanmış gibi geldi tam bölümlerini izlemedim ama artık iyice batırdılar diziyi rayting uğruna.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hugo yakında kafayı yiyebilir :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Keyfini çıkarın zaten son sezon birdahada böyle bir dizi zor yapılır, yapılsada bunun taklidi olur.
Oturun paşa paşa seyredin aklınızdan birşeyler geçirin teoriler üretin yada öylesine sadece seyredin ama seyredin yok saçmaladılar yok şu yok bu kafanıza takmayın beş sezon izleyipte son sezon bıraktım demek herşeyden önce bukadar harcadığınız vaktinize ve gözlerinize ! saygısızlık.

Dediğim gibi birdaha böyle bir dizi izlememiz zor .

Not : Adamlar daha ne yapacaklar anlamıyorum yavaş yavaş tüm merak edilenlerii cevaplıyorlar zaten geminin de nasıl oraya geldiğini öğrendik ricardos unda neden yaşlanmadığını ... ve bunun gibi bir sürü cevap verdiler ama bazıları hala direkkt konu anlatımı şeklinde bekliyorlar cevapları herhalde.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu sezon kaç bölüm olacak 10 . bölüm son bölüm mü?

yuci308

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
orada bi hata var sanırım çünkü 9 bölümü Ab Aetemo idi ve 23 martta yayınlandı, imdb de ise 9. bölüm 30 martta yayınlanacak gözüküyor. 16 veya 17 bölüm olacak son bölümde iki bölümü birden yayınlayacaklar.

Evet, Imdb'de hata yapıyorsa nereden takip edeceğiz o da ayrı bir konu.
Ancak yine de ep 15'e kadar isim verildiyse, devamı da olacaktır sanırım.

Immune

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Promo'da son 7 bölüm deniliyor.Bu da 16.bölümün son bölüm olacağı anlamına gelir.Tabi 2 bölüm birden yayınlanabilir o hafta.Ayrıca söylenenlere göre son bölümün adı "The End" olacakmış.Pek bir basit kaçtı sanki :)

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Şimdiye kadar izlediğim en iyi Lost bölümüydü diyebilirim. Nestor Carbonell'in(Richard) ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu da gördük bu bölümde. Isabella ile olan konuşmalarında ben de ağlayacaktım nerdeyse.. Oturup 3-4 defa izlenebilir bu bölüm.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bu sezon izlediğim en iyi bölümdü :) zamanın nasıl aktığını bile anlamadım :) tam sinema tadında olmuş :) heykelin yıkılması sadece gemiyle bağdaştırmayın orada suyunda etkisi de var :) bu sezon 17 bölüm olacak :) son bölüm 2saat filan sürecekmiş :)

sirlimen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
son iki bölümdür kişilerin hayatından başlıyo ve bitiyo geçen hafta sawyer bu hafta richard...boşu boşuna gereksiz uzat uzat...yeter bitsin artık..:D

---------- saat 18:16 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:15 eklenmişti ----------

Bu sezon izlediğim en iyi bölümdü :) zamanın nasıl aktığını bile anlamadım :) tam sinema tadında olmuş :) heykelin yıkılması sadece gemiyle bağdaştırmayın orada suyunda etkisi de var :) bu sezon 17 bölüm olacak :) son bölüm 2saat filan sürecekmiş :)

yok kardeşim ya abartma bence...:dirol:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Lost'u seviyoruz ki yakıştıramadığımız bölümleri eleştiriyoruz. Kabul edin ki 6. sezonun büyük bölümü sıkıcı geçiyor. Hatta bazı kısımları atlıyorum seyrederken. Özellikle öteki zaman çizgisinde yaptıklarını. O zaman çizgisinin diziye ne tür bir etkisi olacak merak ediyorum.

katironni

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lostun en uzun flashback ini gördük sanırım.ve bölümle ricardus un bu dizi içindeki en iyi oyunculardan biri olduğu açıkça görülüyor.zaten en sevdiğim karakterlerden biriydi..adamlar nasıl bir kugulama yaptıysa helal olsun.dersiniz ki bu kadar ayrıntı nasıl unutulmadan karşımıza her yeni bölümle bir açıklama olarak çıkıyor.zaten lostun sondan başa doğru yazılmış bir kurgusu olduğu söyleniyor.yabancı bi forumda okumuştum.