Lost Sezon 6 Bölüm 1

BigBangTheory

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Evet sonunda izledik çok güzel bir bölümdü.Kafamda hala soru işaretleri var fakat.Tamam Locke'un(daha doğrusu yaşayan lockeun:D) kim olduğunu öğrendik sonunda ama Juliet'de işe yaradı dedi.815 sapasağlam indi de bunlar neden hala adada :blushing::blushing:ne nalet bir adaymış arkadaş :cursing::cursing::mrgreen::mrgreen:

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bölüm 1 değil kardeş...

Bölüm 1 ve 2 :)

Harikaydı valla..Sorular arttıkça arttı...Ama şu kesin ki bayağı bir özlemişim ya..

Yok 4 ünde değil di 2 Şubat...Hakkaten, Süperdi valla..Hele bir de 2 bölüm birden yayınlamaları daha güzelleştirdi :)

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
indiriyorum şuan. bi solukla izlerim şimdi :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
upload ediyorum ben(zamunda) cok cok ii giriş yyaomadılar bi dumanı anladım sonra adada bir sürü insan peydah oldu birden biraz abartı oludu da şimdi bu adamlar 2 hayatta birden mi yaşıyor birde jackın baba kayıt olay onda cözülüyor bence :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Spoiler söyleyim mi bir tanecik :P

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
ya hani başka soru yoktu :D bu ne arkadaş, bi soru cevapladılar, 10 tane soru oluşturdular :D ama uzun bi aradan sonra izlemek güzeldi :)

xdangerx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sonda locke'un richard'a dediği zincirlerini kırdığına sevindim derken ne demek istedi bir şey mi kaçırmışım

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar durun bakalım hemen ilk bölümde bütün soruların cevaplarını nasıl alacağınızı sanıyorsunuz anlamadım. Bölümler süperdi gerçekten. Ben daha önce takip ettiğim başka bir dizi sitesinden bütün spoilerleri takip etmiştim 6 aydır. Ama inanın hepsi doğru çıktı. O kadar setten görüntüler seyrettim. Kafama takılan bazı ince sorular şunlardı :
1. Pınar neden bulanıktı?
2. John richard'a o zincirlerden kurtulduğuna sevindim dedi, ne zinciri?
3. Tapınağın başındaki adam nasıl oluyor da korece konuşuyor?
4. Jüliet işe yaradı demesine rağmen neden hala adadalar?
5. Tapınakta, ilk uçuştaki (815) hostesin ne işi vardı?
6. John Richardı dövdükten sonra neden "hepiniz beni hayal kırıklığına uğrattınız" dedi?
7. John, heykelin altında bıçakla kilimden bir parça kesti, acaba bu Ilana'nın jacop'un kulubesinde bulduğu parça mıydı...Ama yok onun üstünde heykel simgesi vardı. Peki bu parça nerde kullanılacak. Özellikle Jacop'un kanını neden ona ildi????
8. Bi de şu "kül" meselesi ilginç?
------------------------

akyali.jpg

-------------------------
Bu arada Jacop'un bir çocuğu var. Bakın bunu kimse bilmiyor ilk ben söylüyorum size. Ve bu ismi öğrendiğinizde höööööh olacaksınız...

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
olayi parelel dunyalara vuracaklar. jacop ile kara elaman ise gecis noktasinda kalmislar ve yaslanmiyorlar. birisi cikmak istiyor, birisi kalmak istiyor, ben hep jacop cikmak istiyor zannediyordum. ama jacop durmadan insan getiriyor, tapinak falan yaptiriyor, demekki cikmak istemiyor gibi. ama bir yandan belki cikmasi icin gereklidir. tabi kara dumanin ben eve donmek istiyorum demeside akillarda cok soru isareti birakti. kim iyi kim kotu su anda belli degil.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
karıştı i,şler en iyisi izleyelim görelim :D

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Dikkatli izleyenler bilir !
En azından ormanda yalın ayak dolaşan manyakların kimler olduğunu hakkında bir fikir sahibi olabildik :)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Uzak durmak lazım yeni sezonla ilgili konulardan birileri ağzından bişey kaçıracak tadı kalmaz sonra:)Yorumları okumadan çıkıyorum:)

beyazad

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Burada güzel bir makale var. Okumanızı tavsiye ederim. Merak etmeyin spoliler değildir. Gayet güzel ve mantıklı yazılmış bir makaledir.