Lost SDN FanKulp

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RuNaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lost'daki gibi ilginç tesadüflerden biride bu forumda bulunuyor.

42'inci Lost Fan'ı 42'inci sayfadan ekleniyor. :P

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benide yazın. Biraz geç oldu ama anca tanıştık LOST ile. Şimdi önceki sayfaları okuyacağım. İnşallah Lost'un ne zaman devam edeceği yazıyordur.

Şubat 2009 mu :S O zamana kadar meraktan gitmezsek iyi. Niye bukadar çok ara veriyorlar ki!? Zaten 4. sezondada bölüm sayısı 23'ten 13'e düşmüş. Bunlar dizi beğenildi diye iyice havalara girmiş herelde.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bugün itibariyle ben de Lost'a kapılmış bulunuyorum. 1. Sezon 5.bölümdeyim. Sabaha kadar seyrederim artık. :D

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Lost 5. Sezon ile ilgili bilgiler ( dikkat spoiler)

2009 Ocak ayında baslayacak fakat net bir tarih belirlenmemiş.
17 bölüm olacak.
1.sezondan beri dizide gördüğümüz bir kadın karakter 5.sezon'da hiç ama hiç görünmeyecek ama 6.sezonda tekrar dizide olacak.(sanırım Emili de Ravin-Claire)
Charlotte ve Daniel Faraday cok daha aktif karakterler olacak.
Mr.Eko'nun John Locke'a "You'r next!" (sıradaki sensin) demesiiyle John Locke'un ölümü veya liderliği arasındaki bağlantıyı öğreneceğiz.
Zaman yolculuğu olayının daha geniş ve farklı bir şekilde işlendiğini göreceğiz.
John Locke aramızda olacak
Jin %95 ihtimalle hayatta.
Christian Shephard çok çok önemli olacak ve neden bu kadar önemli biri bunu göreceğiz.
Yine daha önce gördüğümüz sahnelerin aslında bi devamı oldugunu göreceğiz ve izleyeceğiz.(Kate ve Jack sahnesi gibi)
Flashback ve flashforwardlar azalacak, biyerde "Günümüz tarihi" diye birleştirecekler.
Benjamin ve Desmond 1.sezondan bu yana ilk defa aynı sahnede yer alacak.
Mr.Abandon kimdir, necidir, kimden yanadır bunu görecegiz.
Alıntı

Galiba adanın ölülüeri diriltme gibi bir özelliği daha var. Hatırlarsanız İlk bölümlerde Jack'in babasının tabutunda cesedi yoktu. Ve son bölümdede Benjamin John'uda adaya geri götürmeleri gerektiğini söylemişti. Herelde adamı sadece cesedi için götürmeyecek.

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4. sezonda Benjaminin flash-forwardında Ben ile Charles Widmore karşılaşmasında, Ben Widmore bende senin kızını öldüreceğim demişti. Sanırım 5. sezonda Ben Penny'yi öldürmek isteyecek. Bu yüzden Desmond ile Benjamin arasında büyük bir savaş olacağa benziyor.

Bir teorimi daha söyleyeyim. 3. sezonda Benjaminin flash-backinde benjamin çocukken babsı ile adaya geldiğinde ben küçük bir kız çocuğu ile tanışmıştı. Bu küçük kız Penny olabilir.

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
dragonfly sanmam ben ile widmore sanırım akranlar bu yüzden widmoreun kızı ile ben nasıl aynı yaşlarda olsunlar :S

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
1. sezonu taze bitirdim :) Hadi hayırlısı yaza çıkartırım ben 3 sezon daha :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
İyide bu ada nasıl kayboldu nereye kayboldu çözemedim ;D

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
mavinok.ta dedi ki:
dragonfly sanmam ben ile widmore sanırım akranlar bu yüzden widmoreun kızı ile ben nasıl aynı yaşlarda olsunlar :S

Koskoca yaşlı widmore ile benjaminin akran olduğunu nasıl çıkardın. Benjamin 40 - 45 li yaşlarda. Charles ise 60'ı geçmiş.

Frantic!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben'in küçükken karşılaştığı kızın adi Annie'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
o kızın Charlotte olabileceği yorumları da yapıldı ama bana öyle gelmiyor. farklı bi yerden çıkıcak sanki o. ya da richard'ın takımının dharma çalışanlarını zehirlediği gün o da arada gitmiş olabilir. :)

astronash

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben nası görmedim bu klübü hayret..gerçek bi lost izleyicisi olarak benide yazın..

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben losta yeni başladım.. şuan Sezon1 bölüm 10dayım.. sizce geçmi oldu.. yolun başındayken bırak diyeniniz varmı.. ama bence dizi güzel gidiyo.. çok gerideyim biliyorum.. günde 2 bölüm baksam.. veya 3 yetişirim belki..

Bende başladığıma göre benide klübe alırsanız sevinirim.. :)

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Lost izlemenin yaşı ve zamanı yoktur :mrgreen::mrgreen: boş zamanın varsa ve ardı arkası kesilmeyen gizemlerden hoşlanıyorsan izlemeni tavsiye ederim :) ama 4 sezon boyunca ada hakkında daha dogru düzgün birşey açıklamadılar bayma noktasına geldi desem yeridir :) 4 sezonuda eksiksiz izledigim için sonuna kadar izleme mecburiyeti hissediyorum kendimde :) ama artık bazı şeyleri açığa kavuştursunlar :shifty: artık sır değil cevaplar bekliyorum diziden :turned:

Dip not: Benide klübe eklerseniz sevinirim :stuart:

cobtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 ay içinde lostun ilk 3 sezonunu izledim.artık rüyamda lost görmeye başlamıştım. :)

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1 ay içinde lostun ilk 3 sezonunu izledim.artık rüyamda lost görmeye başlamıştım. :)

geçen sene bu zamanlarda senin yaptığını yapmıştım , rüyamda locku falan görüyodum , kendimi adada görüyodum gerçekden acayip birşeydi keşke geçen sene seyretmemiş olsaymışım..

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende varım.. hastasıyım.. teorilerim bile var.. paylaşacam yakında sizlerle :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Runal benim kullanıcı adımı değiştirir misin ??

-Beste- 'yi Be5tE yapar mısın ?

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Beni eklemeyen ölsün :) sıkı lostçulardan kim kaldı:P

busre

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben de 3 haftada 3 sezon birden bitirdim 4. sezon çıkana kadar canım çıktı şimdi 5i bekliyoz bakalım nolcak

RadioHead

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yaz kızım RadioHead ın ömür boyu lost üyesi olmasına agırlaştırılmış lostfanı olarak kalmasına karar verilmiştir.

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beni de yazın daha yeni başladım.Fakat daha önceden niye bakmadığıma pişman oldum. Kurgu falan acayip hoşuma gitti.Süper bir dizi...