- Konuyu başlatan
RuNaL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 71
Ekledim llavinya 
e herhalde ciciiimm ;Demelden dedi ki:mavinok.ta sen tüm sezonu bitirmişsindir kesin.![]()
bjk_ayse dedi ki:Bence Lost un dublaj ı hiç iyi olmamış kate in sesi çok kalın diğerleride hiç benzemiyor en güzeli orjınali
Zaten TNT yerel bir kanal herkes izleyebilirGroup XR dedi ki:bence tnt de olması lostun haksızlık herkes izlemeli yerel bi kanalda da ünü artsın
Zaten artık uydu kullanmayanlar da görebiliyor bizde uydu muydu yok ama çekiyorRadoN dedi ki:Yok.. arkadaş uydu kullanmayanlar için dedi sanırım..
Teşekkürler RuNalRuNaL dedi ki:Ekledim llavinya![]()
eski cnnturk frekansında normal antendeRadoN dedi ki:Hadi ya.. uydusuz bi TV'de aratayım bakalım bulucak mı ?...
mavinok.ta dedi ki:Sezon finali şahaneydi!
Walt koca adam olmuş. :^)
Ada nasıl birden yok oldu deliricektim o anda koltukta zıpladım walla! :I
Benjamin'in zekasının bir kez daha tartışılmayacak düzeyde olduğunu gördük...
Sawyer'a acayip üzüldüm, ne kadar fedakar yahu! Sırf Jack geri dönmicez diye tutturdu diye atladı helikopterden %(
5. sezonu nasıl bekleyeceğm hiç bilmiyorum.![]()
tabuttaki: jeremy bentham :*must dedi ki:İzlemeyenler için tabutta kim var sölim mi sölemiyim mi ? şimdi ne yapayım![]()
:} :} ;D hay Allah
Beni de ekleyin lütfen![]()
mavinok.ta dedi ki:Evet jojoba haklı tabuttaki jeremy bentham daha fazla bilgi yok merak olmadan izlenmez Lost :* B)
anticor dediğim gibi merak olmadan Lost izlenmez devam et izlemeye çok süper bölümler seni bekliyor buna emin ol!B)