Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada gecenin bu saatinde dizinin bölümlerini izlerken bu diziyi benim ve daha birçok insanın niye tuttuğunu farkettim.
Dizide karakterler ve senaryo aynı survivor ve bbg gibi. Yani karakterler arasındaki mücadele ve birbirlerinden farklı karakterlerin yaşadıklarına zamanla değinilmesi. Her insan kendisine farkıl bir karakter buluyor kendisi ile özdeşleştirdiği. Ve sanki bir yarışma gibi o karakterin daha ön planda olmasını istiyor.
Tabi bunun yanında bilinmeyene olan merakta cabası.
bu filmin ilk 2 sezonunu birlikte izleyip 3 sezona başlamamıştım sonra senzrist grevinde diğer dizilerin cıkmamasından yararlanıp 3. sezonu izledim ilk 2 sezonda bulamadığmı 3. sezonda buldum doğrusu şuan 4. sezonu haftalık takip ediyorum bence şuan dizi mükemmel gidiyor (S) (S) (S)
(bu arada hakanarin seni pardus forumlarından tanıyor gibiyim sende de usb alcatel speedtouch modem vardı dimi )
4.sezon son değil zaten
final derken 4.sezonun finalinden bahsettim,
29 mayıs ta 4 sezonun finali yayınlanacak,
4. sezonun finalinin sadece yarısı 80 sayfa text miş
düşünün normal bölüm ortalama 40-50 sayfa olur finalde bizi losta doyuracaklar sanırım;
Aşağıdaki metin, “LOST- 4×09 - The Shape of Things to Come” ilgili SPOILER içermektedir. İzleme zevkinizin kaçmasını istemiyorsanız lütfen o-ku-ma-yı-nız!
* Lost’ta Locke’la birlikte Ötekilerköyü’ne giden ancak bu zamana kadar hiç aktif rolü olmayan, konuşmayan kazazedeler, tekneden gelenler tarafından öldürülecek.
* Sawyer tekneden gelen adamların birkaçını öldürür, Aaron ve Claire’i kurtarır, Miles’ı da yanına alır ve onu rehine olarak kullanmayı düşünür.
* Miles ise bunun üzerine, tekneden gelen adamların kendisini hiç umursamadıklarını belirtir.
* Ben Siyah Duman’ı kontrol eder ve onu, Keamy hariç tekneden gelenlerin hepsini öldürmek için kullanır. Locke ve Hurley buna oldukça şaşırırlar.
* Keamy Siyah Duman’ı, elektromanyetik reaksiyon gösteren bir cihazla uzaklaştırır.
* Ben, Locke ve Hurley’le birlikte kaçmaya başlar, Alex Keamy tarafından başından vurularak öldürülmüştür.
* Jack, Charlotte’un bunca zamandır teknedekilerle başka bir telefon aracılığıyla konuştuğunu ve Ben’in nerede olduğunu onlara söylediğini fark eder.
25 nisan olsada indirsek.. TNT kanalında 3. sezon türkçe dublajlı yayınlanıyor. Pazartesi Türkçe dublaj Pazar alt yazılı...Yazanlar olmuştur ben bir daha hatırlatayım