Lost Final Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 7/24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşlar hızlıca lostun 6.sezonun ilk bölümlerini izlemeden son birkaç bölümünü izledim, dizi içinde ada halkının sivil yaşantısındaki görüntülerde sawyer polis oluyor, başka oyuncu doktor oluyor, ben birşey anlamadım, bu görüntüler ileriki zamanamı ait yoksa ne oldu bu diziye, paralel zamanamı geçtiler ne :biggrin:

Önceki bölümlerinide hızlıca baktım ama birşey anlamadım 5. sezonda ada kaybolmuştu ama 6.sezonun başında böyle bir şeye değinilmiyor, nereye kayboldu bu ada sonra geri geliyor, birisi uzun uzun özet şeklinde 6.sezonu anlatabilir mi :D

Kara duman şimdi john locke mu oluyor ?

Not: Bu konu spoiler içerir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şttt...geriden takip edenler var niye böyle yazılar paylaşıyorsun:)

Okumamış olayım..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Ya işte benimki de laf yani:)merak ettim açıkçası..:)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Hiç izlemedim..:)

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
şöyle çok kısa bir açıklama yapayım: sawyer ın polis olduğunu gördüğün zamanın ne olduğunu şu an kimse bilmiyor ve 16. bölüme kadar da cevabı yok, herhalde son bölümde açıklayacaklar. Bana kalırsa o görüntüler, filmin final bölümünde meydana gelecek olan olaylar yüzünden oluşmuş olan alternatif hayat gibi bir şey olabilir :D sen 6. sezonu otur baştan izle bence, çok güzel cevaplar var...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu arada bu hafta yeni bölüm yok mayısı bekleyeceğiz 13. bölüm için.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bu hafta niye yeni bölüm yok :S kötü oldu bu alışmıştık

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
sabah kalktım bi heves indireyim diye, olmadığını görünce sinirlendim epey :D bu abc de iyice çığrından çıktı, birinin dur demesi lazım :D haftayı bekliycez mecbur

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
şöyle çok kısa bir açıklama yapayım: sawyer ın polis olduğunu gördüğün zamanın ne olduğunu şu an kimse bilmiyor ve 16. bölüme kadar da cevabı yok, herhalde son bölümde açıklayacaklar. Bana kalırsa o görüntüler, filmin final bölümünde meydana gelecek olan olaylar yüzünden oluşmuş olan alternatif hayat gibi bir şey olabilir :D sen 6. sezonu otur baştan izle bence, çok güzel cevaplar var...

6.sezon en baştan izleyeyim o zaman,film arap saçına döndü iyice;D