12 Nisan 2010 Konuyu başlatan #31 emubaltaci Rektör Emektar Katılım 21 Kasım 2005 Mesajlar 18,863 Reaksiyon puanı 129 Puanları 243 nedir bu desmond ın cektiği
14 Nisan 2010 #32 AliY Asistan Katılım 19 Aralık 2006 Mesajlar 279 Reaksiyon puanı 36 Puanları 0 emubaltaci dedi ki: nedir bu desmond ın cektiği Genişletmek için tıkla ... Desmond daha çok çeker Bu bölümün detayına fazla girmayeyim ama, Desmond: 1 - Locke: 1 diyebilirim Bu bölümde gayet güzeldi, özelliklede 1, 1 eşitliğin sağlandığı son sahne Yeni bölümü merakla bekliyorum. Bakalım haftaya ne olacak. Buarada Arkadışımız Link paylaşmak yasak mı acaba demiş. Benim verdiğim link dizinin altyazısı için geçerli bir linkti, Diz inidirme linki değil. Ayrıca yeni bölümün altyazısınıda yine buradan indirebilirsiniz. İyi seyirler.
emubaltaci dedi ki: nedir bu desmond ın cektiği Genişletmek için tıkla ... Desmond daha çok çeker Bu bölümün detayına fazla girmayeyim ama, Desmond: 1 - Locke: 1 diyebilirim Bu bölümde gayet güzeldi, özelliklede 1, 1 eşitliğin sağlandığı son sahne Yeni bölümü merakla bekliyorum. Bakalım haftaya ne olacak. Buarada Arkadışımız Link paylaşmak yasak mı acaba demiş. Benim verdiğim link dizinin altyazısı için geçerli bir linkti, Diz inidirme linki değil. Ayrıca yeni bölümün altyazısınıda yine buradan indirebilirsiniz. İyi seyirler.