Lost 5. sezondan ilk promo

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
lost-logo.jpg

4. sezonda, 5. sezonda olacaklara dair gerek açıkça gösterilen sahnelerle, gerekse gizemli yönetemlerle izleyicileri merak içinde bırakmayı başaran Lost dizisinin 5. sezonu, 1 Ocak 2009 tarihinde başlıyor.

Gün sayan izleyicilerin merakla beklediği ilk promo geldi. Genelde 4. sezondan görüntüler içeren promo, hatırlatma niteliğinde olmuş.
kaynak

İzleyin:
http://www.movieweb.com/video/V08JbjltyzLOPY

Darkefen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Heycanla bekLiyorum.. LOST'un yokluğunda heroes, prison break gibi dizilerinde sıkı takipçisi oldum. :)

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Gelsin artık. :) Diğer diziler yanında çerez kalıyor. Rahatsızlık duyuyorum :O

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gelsinde izleyelim .. bide zoruma giden adamlar yılbaşı yayınlıcak ilk bölümü ama biz bi hafta sonra izliyebilecez.. :S

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
gelsinde izleyelim .. bide zoruma giden adamlar yılbaşı yayınlıcak ilk bölümü ama biz bi hafta sonra izliyebilecez.. :S
21 Ocak ne zamandan beri yılbaşı, ayrıca 1 hafta sonra olayını da anlamadım?

a4tech

Asistan
Reaksiyon puanı
1
1 Ocak'ta başlıyor Lost

bence 1. bölüm biter bitmez bir iki saat içinde internete düşer. bize de indirmek kalır. :devil::devil::devil::devil::devil:

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
abi bıktım artık beklemekten... gel 1 ocak gell... :(

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lostu toplu halde bu ağustosta sanırım 2 haftada izledim ve iyi ki bunca zaman beklemiş izlemek için dedim. Çünkü bir hafta boyunca beklemek hiç kolay olmayacaktı. :) Şimdi prison break için bile bazen unutup pazartesi sabahı geziniyorum internet sayfalarında sonra daha oynamadı ki deyip çıkıyorum. Araya bir de tekrar lost girerse hafta boyu aranır dururum.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
1 Ocak falan değil 21 Ocak ayrıca 2 bölüm birden yayınlanacak, IMDB'den, ABC'den bakın inanmıyorsanız.
Tanıtım videosunda sadece Ocak'ta, diyor 1 Ocak demiyor.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir yandan başlasın diyorum ama bir yandan da başlayınca bitecek diyorum. 2 sezonu kaldı dizinin bittikten sonra ne yaparız bilmiyorum. PB, Heroes, Fringe gibi dizileri takip ediyorum ama hiçbiri Lost'un yerini tutmuyor.

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Ocak falan değil 21 Ocak ayrıca 2 bölüm birden yayınlanacak, IMDB'den, ABC'den bakın inanmıyorsanız.
Tanıtım videosunda sadece Ocak'ta, diyor 1 Ocak demiyor.

bende ocakın son haftası olarak duydum.. ama 2 bölüm birden yayınlayıp yayınlamıcaklarından haberm yok ..

yav bide bu eskiden beri izleyenler bilir.. yeni bölüm abd de yayınlandıktan kaç gün sonra internete düşer, altyazsıyla beraber.. ??? ya da herhangi bi kanal verir mi?? dizimax,tnt gibi..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bende ocakın son haftası olarak duydum.. ama 2 bölüm birden yayınlayıp yayınlamıcaklarından haberm yok ..

yav bide bu eskiden beri izleyenler bilir.. yeni bölüm abd de yayınlandıktan kaç gün sonra internete düşer, altyazsıyla beraber.. ??? ya da herhangi bi kanal verir mi?? dizimax,tnt gibi..

1 gün sonra nete düşer en geç 2. günün akşamı altyazısı hazırlanır. Digiturk 1-2 ay gecikmeli veriyor sanırım bölümleri.

karaxeborr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla 1-2 ay bekleyemeyiz.. :D kusra bakmasın digitürk.. netten indiririz napalım..