• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lorik Cana Resmen Galatasarayda

Öyle adamlar Türkiye'ye gelmez :D
Gelmez değil....İsteyen herkeside getirtir ama o yürek ve ortamı biz sağlayamayız...Burda adam 1 hafta güzel oynamazsa bu adam işe yaramaz diyip yorumcular silip atarlar..Kendileri süpermiş gibi birde.....Gelir fakat bizim yorumcular vede futbol literatürleri kaldıramaz...:yes:

Cana Marsilya ve Sunderland'da kaptanlığa kadar yükselmiş bir oyuncudur.

Camiamıza hayırlı,uğurlu olmasını dilerim..

Tam takımımıza alınmasını istediğim tarzda bir oyuncu,itiraf etmeliyiz ki takımımıza bu tarzda bir adam lazımdı.. Bknz : FB-Emre Belözoğlu Baroş'u sakatladığında böyle bir adamımız olsaydı :)) Tabi bu işin espirisi.. Hoşgeldin CANA (:

Camiamıza hayırlı,uğurlu olmasını dilerim..

Tam takımımıza alınmasını istediğim tarzda bir oyuncu,itiraf etmeliyiz ki takımımıza bu tarzda bir adam lazımdı.. Bknz : FB-Emre Belözoğlu Baroş'u sakatladığında böyle bir adamımız olsaydı :)) Tabi bu işin espirisi.. Hoşgeldin CANA (:

İşin esprisi ama gerçeklik payı da çok yüksek...

Tam isabet orta sahada böyle sert caydırıcı bi adam lazımdı.

Yaw şimdi bu adamın babası Türk vatandaşı olmuş zamanında eee şimdi Cana da mı Türk vatandaşı ?

gosovalı :D

tam nokta transfer
orta sahaya defansif ve lider bi oyuncu lazımdı.
al sana cana :D

bu arada adı "tsana" diye okunuyormuş

hayırlı olsun camiamıza

Dilimize uygun değil okunuşu. İngilizler Tuncay'a Tunj'ı Shanle diyorsa biz de Cana'ya Kana deriz.

Biliyorum. O kelimeyi çıkartmak için dil yapımız uygun değil. Tabi ben çıkartıyorum orası ayrı :)

Yanına sağlam bir partner alırlarsa xavi-iniesta kadar olmasa da bizim için yeterli bir göbek oluşur diye düşünüyorum..

Artık Hücuma yönelik bir oyuncumuz oldu :D