OvaloSwano
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
lolxd diye bi auto clicker var kursam virüs yer miyim? hiç kurup deneyen oldu mu ?
oto tıklama programı bir oyunda afk kasılcam onun için lazımNedir o ne işe yarıyor
virüs olmasından korkuyorum trojan yada keylogger yemek istemiyorumNedir o ne işe yarıyor
yok hile gibi değil acayip karmaşık bişey online bir oyunda değil pek işime de yaramayacak sadece kurmam gerekiyordu ama sanırım yapmayacağımHile gibi yani.. Hileye karşıyız, herzaman keylogger, RAT yeme ihtimali yüksek.
Yapmanızı önermiyorum.oto tıklama programı bir oyunda afk kasılcam onun için lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
virüs olmasından korkuyorum trojan yada keylogger yemek istemiyorum
Hile değil mi? Oyunun online olup olmaması bir şey değiştirmez.yok hile gibi değil acayip karmaşık bişey online bir oyunda değil pek işime de yaramayacak sadece kurmam gerekiyordu ama sanırım yapmayacağım
oto tıklama programı bir oyunda afk kasılcam onun için lazım
Hile değil, mesela 100 kutunuz var jitter click yapmaktansa programı indirip otomatik olarak kutuları açıyor.yok hile gibi değil acayip karmaşık bişey online bir oyunda değil pek işime de yaramayacak sadece kurmam gerekiyordu ama sanırım yapmayacağım
KatılıyorumYapmanızı önermiyorum.
yüksek bir ihtimal para vermediğiniz sürece kimse size birşey vermezlolxd diye bi auto clicker var kursam virüs yer miyim? hiç kurup deneyen oldu mu ?