Lollipop apk sorunu

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 telefonumu uzun süre önce lollipopa güncelledim kitkatta indirebildigim bir apkyi şimdi indiremiyorum kurma aşamasında uygulama indirilemedi diyor bir çözümü var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Kitkat ilk geldiğinde, ücretli uygulamanın apk sı haricen yüklenemiyordu. Benzer bir durum olabilir

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Custom kitkata geçtikten sonra problem kalmadı. Korsan için alınmış bir tedbir sanki. Stock rom için çözüm var mı bilmiyorum

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağol rom değiştirmeden çözümünü bilen varsa yardımcı olur :)

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Lg g2 telefonumu uzun süre önce lollipopa güncelledim kitkatta indirebildigim bir apkyi şimdi indiremiyorum kurma aşamasında uygulama indirilemedi diyor bir çözümü var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
İndirdiğin APK Android 5.0 sürümünü desteklemiyordur?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Büyük ihtimalle öyle hiç bir çözümü yok mudur ?
Maalesef Android Windows gibi bir platform olmadığı için aşırı esneklik yok. Alternatif uygulamalara yönelebilirsin. Ya da uygulamanın en güncel APK sini deneyebilir yada geliştirici ile irtibata geçebilirsin.
En kötü play marketten satın alırsın.

alperenbugra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef Android Windows gibi bir platform olmadığı için aşırı esneklik yok. Alternatif uygulamalara yönelebilirsin. Ya da uygulamanın en güncel APK sini deneyebilir yada geliştirici ile irtibata geçebilirsin.
En kötü play marketten satın alırsın.
Teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lollipop'ta öyle bir koruma yok ben apk olarak birçok uygulama indirip kurdum. Başka kaynaklardan indirmeyi deneyebilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben korsan için alınmış tebdir oladığını söylemek istemiştim. Uygulamalar uyuşmazlık yapabiliyor lollipop da biliyorum ama indirilemedi hatası vermez. Optimize edilmemiş uygulamaları lollipop'a tabiki kurabilirsiniz. Uyum sorunu yaşarsınız atma, takılma, görüntü sorunu vs. kurmada sıkıntı yaşanmaz. Bu kitkatta bulunan manual art modu içinde geçerli modu değiştirince uyum sorunu oluşur.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ben korsan için alınmış tebdir oladığını söylemek istemiştim. Uygulamalar uyuşmazlık yapabiliyor lollipop da biliyorum ama indirilemedi hatası vermez. Optimize edilmemiş uygulamaları lollipop'a tabiki kurabilirsiniz. Uyum sorunu yaşarsınız atma, takılma, görüntü sorunu vs. kurmada sıkıntı yaşanmaz. Bu kitkatta bulunan manual art modu içinde geçerli modu değiştirince uyum sorunu oluşur.
Android 5.0 için optimize edilmemiş bir uygulamayı kuramazsınız. Anlamanız için buna en basit örnek olarak Snapdragon BatteryGuru nun kit-kat ve altı cihazlarda Play markette görünüp Lollipop a sahip cihazlarda görünmemesini örnek olarak gösterebilirim. Bu durumda harici kaynaklardan temin ettiğiniz ilgili uygulamanın APK sını yüklemeye çalıştığınız zaman uygulama yüklenemedi indirilemedi gibi hatalarla karşılaşırsınız. Bizzat denedim.
Arkadaşın bilinmeyen kaynaklar için izin verdiğini varsayarak konuşuyorum.