UnFrGvnG
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 989
arkadaşlar 90 fps alıyorum şuan, 150 yapabilirimiyim onu veya daha fazla artırabilirmiyim
oyun ortalarında 70-80
oyun ortalarında 70-80
Bu şekilde hiçbir yanıt alamazsın.Öncelikle sistem gereksinimlerini ve hangi ayarlarda oynadığını yazmalısınız.arkadaşlar 90 fps alıyorum şuan, 150 yapabilirimiyim onu veya daha fazla artırabilirmiyim
oyun ortalarında 70-80
Bu şekilde hiçbir yanıt alamazsın.Öncelikle sistem gereksinimlerini ve hangi ayarlarda oynadığını yazmalısınız.
Orta grafikte 80-90 ortalarda en düşük 75 felan
En yüksek de 30-40, en düşük de 120 ne önerirsinizEkli dosyayı görüntüle 147029Ekli dosyayı görüntüle 147030Ekli dosyayı görüntüle 147031Ekli dosyayı görüntüle 147032Ekli dosyayı görüntüle 147034
Mesaj otomatik birleştirildi:
Orta grafikte 80-90 ortalarda en düşük 75 felan
Sizce grafiği artirip düşük fps demi oynamam lazim yoksa en düşüğe alip yüksek fpsdemi oyniyim ne önerirsiniz
bence düşük grafik yüksek fpsEn yüksek de 30-40, en düşük de 120 ne önerirsiniz
Sizce grafiği artirip düşük fps demi oynamam lazim yoksa en düşüğe alip yüksek fpsdemi oyniyim ne önerirsiniz
neden yüksek fps almak önemliki onu merak ediyorum bide dene bak istersen oynatır bence 10 gb oyunkonu ile alakalı değil ama benim pc kaç fps oynatır
AMD A9 9420
AMD Radeon R5 (laptop)
4GB Ram
SSD
bence düşük grafik yüksek fps
yani 'bence' düşük grafik çünkü ben kaliteye pek önem vermeyen biriyim piksel piksel olmasın yeter ? neyse yüksek fps ile daha rahat daha akıcı oynarsın oyüzden yüksek fpsneden yüksek fps almak önemliki onu merak ediyorum bide dene bak istersen oynatır bence 10 gb oyun
Hocam bir rehber vardı atayım mi 40 fps den 150 fps ye çıktıneden yüksek fps almak önemliki onu merak ediyorum bide dene bak istersen oynatır bence 10 gb oyun
at bi bakıyım da fps nin önemi nedir onu anlamadım, en düşük de 120 orta 90 en yüksek 40Hocam bir rehber vardı atayım mi 40 fps den 150 fps ye çıktı
gta5 felan değil LoL için sadeceat bi bakıyım da fps nin önemi nedir onu anlamadım, en düşük de 120 orta 90 en yüksek 40
Nedenini size söyleyeyim; FPS alamazsanız çileden çıkarsınız. Kasma donma falan olur.neden yüksek fps almak önemliki onu merak ediyorum bide dene bak istersen oynatır bence 10 gb oyun
2 hafta önce yaptım 20 fps fark etti , ortada kalsın 75-90 fpsNedenini size söyleyeyim; FPS alamazsanız çileden çıkarsınız. Kasma donma falan olur.
FPS yükseltmek istiyorsanız fan temizliği ve termal macun bakımı yapmalısınız.
60 hzMonitörünüz 60 hz ise daha fazla fps almanın bir anlamı yok.
ortada kalsın2 hafta önce yaptım 20 fps fark etti , ortada kalsın 75-90 fps
60 hz