- Reaksiyon puanı
- 2,265
Darius alın en zor botlara karşı 12/3/5 oynamaya başladığınızda tebrikler artık lol tr sunucularında 3/11/2 oynamaya hak kazandınız !
Teşekkürler çok bilgilendirici olmuş.Darius alın en zor botlara karşı 12/3/5 oynamaya başladığınızda tebrikler artık lol tr sunucularında 3/11/2 oynamaya hak kazandınız !
Katılıyorum lol oyuncularının işine yarar.Benim de bir önerim var yeni başlayanlara.
Oyun içerisinde Alt ve F4 tuşlarına aynı anda basın. Çık butonuna basın. İstemci den çarpı ya basıp çık butonuna basın.
Sonra Windows butonuna basıp Denetim Masası yazın. Denetim masasına tıklayın. Programlar ve özellikler sekmesine gelin. League of legends i bulup çift tıklatın. Tamam diyerek ilerleyin.
Hiç başlamanıza gerek yok.
viegoyu denemeye gidiyorm hemn derecelide teşekkürler tavsiye içinDaha çıkalı 1 saat olmuş şampiyonları direk alıp, hiç özelliklerine ve püf noktalarına bakmadan dereceli maç girin.
orası biraz akıl istiyor lol gibi değil ben denedim pek beceremedimDota 2 de de durum aynı mı yoksa orası daha sakin bir yer mi acaba?
Miss Fortune oynayacaksa dakika 30 a kadar oyun devam ederse %100 ihtimalle kazanıyorlar denendi kanıtlandı. Kazanma ihtimali çok yüksek bir şampiyon.Yeni başlayacak oyunculara diyeceğim şeyler;
1.Oyunu oynayarak öğrenirseniz geç öğrenirsiniz.Youtube'dan bir sürü videolar izleyin daha rahat bir şekilde öğrenirsiniz.
2.Eğer hatalı oynadığınızda ya da kötü oynadığınızda karşının sizi uyarması yerine ana bacı sövmesini istemiyorsanız tr sunucusunda oynamayın.
3.LoL de en önemli şeylerden birisi de harita kontrolüdür,bol totemli oynayın.
4.Hero olarakda;
Top Lane oynayacaksanız
-Garen
-Sett
-Yone
Mid oynayacaksanız
-Yone
-Veigar
-Diana
Orman oynayacaksanız
-Master
-Warwick
-Olaf
-Alt oynayacaksanız
-Miss Fortune
-Draven
-Ashe
Support oynacaksanız
-Morgana
-Lux
-Lulu
Oynamanızı öneririm.
5.Her şeyden önce ailevi küfür yemekden rahatsız oluyorsanız hiç ve hiç başlamayın oyuna derim.