ugureryavuz
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 430
Arkadaşlar Lolü eskiden oynuyordum.Sonra bıraktım,şimdi canım sıkılıyor pc de var ama oynayamıyorum o yüzden de oynasım gelmiyor ne yapmam lazım.
ben sevmiyorum ama kara sizin.Arkadaşlar Lolü eskiden oynuyordum.Sonra bıraktım,şimdi canım sıkılıyor pc de var ama oynayamıyorum o yüzden de oynasım gelmiyor ne yapmam lazım.
oynamayı bilmiyorsan bulaşma çok kanser 1 saat boyunca maçın bitmesini bekliyorsun ve sürekli ölüyorsun zaman isteyen bir oyun ve ben zaman isteyen oyunları sevmemArkadaşlar Lolü eskiden oynuyordum.Sonra bıraktım,şimdi canım sıkılıyor pc de var ama oynayamıyorum o yüzden de oynasım gelmiyor ne yapmam lazım.
Oynayacaksan duo olabiliriz.Arkadaşlar Lolü eskiden oynuyordum.Sonra bıraktım,şimdi canım sıkılıyor pc de var ama oynayamıyorum o yüzden de oynasım gelmiyor ne yapmam lazım.
Elon yükselene kadar sohbeti kapat oyna.Aslında birazda küfürcülerden başlamıyorum tanımadığı kişilere sövüp duruyorlar
yani bende bıktım biliyormusun anneme babama allahıma kadar küfür yeyip bu insanların hala bu oyunu oynaması gerçekten garipBen 4-5 sene önce oynuyordum. Geçen gireyim dedim o hesapla. Adamlar birbirlerinin ne annesini bırakıyor ne babasını. Anne , baba terbiyesi almamış insanlar klavye delikanlığı yapıyor. Ben oynamam.
ciddimisin ? p2w ile alakası kalmadı oyunun ? zulamı bu ?Lol biraz P2W.Eğer bu tür oyunları öğrenebildiysen Dota 2 oyna.
Lol biraz P2W.Eğer bu tür oyunları öğrenebildiysen Dota 2 oyna.
Ben 2 yıl önce falan oynadım en son.Sonra sinir etti Dota ya geçtim.Dota daha iyiydi.LoLde birşey eksikti tam olarak anlamamıştım.Dota 2 daha özgürce oynanabilen bir oyun gibi gelmişti.Daha önce LoL oynamadınız sanırım. Kostüm nasıl bir katkı sağlıyor olabilir?![]()
bunun p2w ile alakası yok. sadece sen kötü oynamışındır karakterlerinin kombosunu yapmamamışındır sonsuz olasılıkBen 2 yıl önce falan oynadım en son.Sonra sinir etti Dota ya geçtim.Dota daha iyiydi.LoLde birşey eksikti tam olarak anlamamıştım.Dota 2 daha özgürce oynanabilen bir oyun gibi gelmişti.