LoL Anında Bildirim Sistemi Devrede

Kilavuzer

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kayle_0_base_4.jpg
League of Legends sürekli gelişen bir oyun. Hilesiz bir oyun keyfi sunan oyunda arayüz gelişimleri yapılırken Report sistemi elbette unutulmadı. Çoğu oyuncu TR Serverinde report sisteminin çalışmadığını düşünüyorlardı. Riot ekibi bu sistem ile report sitemine farklı bir sistem geliyor.

Avrupa ve Amerika Sunucularında denemesi süren sistem, şimdi de Türkiye, Rusya, Brezilya, Latin Amerika ve Kore sunucularında deneme sürecine girdi. Raporlarınız sistemin küfür, hakaret, homofobi, ırkçılık, cinsiyet ayrımcılığı ve ölüm tehdidi gibi sözlü tacizleri hemen fark edip anında cezalandırmasına yardımcı olacak.

Sistem fark ederek anında ceza uygulayacak. Bu sistem ile ilgili daha fazla detay ve ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz.

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yalann :) Bir çok reportladiğim oyuncu bir sonraki oyunuma geldiği gibi hiç bir geribildirim almadim.

Hrisaor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gekdi diyorlar ama Türkiye sunucusu icin pek kayda deger olacagini dusunmuyorum ..

HELYPAX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlarında dediği gibi Türkiye sunucusunda pek işe yarayacağını düşünmüyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Hani ben şuan bir şey göremiyorum adamlar afk kalıyor feedliyor yeniliyoruz derecelide yine aynı ne değişti ?

Hrisaor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlatmak istedikleri rapor ettikten sonra bize bildirim gelmesi heralde . Fakat daha biseylerini gorebilmis degiliz , alistik artik diyio susuyoruz