aykut5855
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 8
Herkese iyi pazartesi günleri, iyi akşamlar arkadaşlar : )
1-2 ay öncesinde İsim arıyoruz... diye bir konu açmıştım. Ankete katılanlar oldu tşk ederim.
Biz açmak istediğimiz "özel ders ofisi / butik dershane " için isim bulduk.
Şimdi logomuz eksik kaldı.
Broşürler, el ilanları, kendi hazırladığımız yaprak testlerde ve kartvizit vs. kullanmak üzere logo istiyoruz.
Forumda çeşitli duvarkağıdı vs. yarışması oluyor pekçok kişi katılıyor, bende sadece isteyerek katılan ve gerçekten yaptığı işten zevk alan amatör, yarı-profesyonel, profesyonel grafikerlerden ricada bulunuyorum.
Bizim açmayı hayal ettiğimiz, hatta hayalden daha yakın olduğumuz, plan yaptığımız inşallah 15-20 gün içerisinde bir ofise kavuşacağımız, son eksiklerimizi tamamladığımız butik dershanemiz için logo yaparmısınız.
Önemli Kısım :
Önemli Rica : Lütfen eleştirmek muhalefet olmak adına bu başlık altında birşeyler yazmayınız.
Ödülün yüksek olmadığının farkındayım, hatta sizin için tatmin edici bile olmayabilir, ama belki bir başka arkadaş için yeterlidir.
Sorusu olan varsa sorabilir.Şimdiden katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim....Ayrıca ilginiz için teşekkürler.
ModNot: Yapılacak logo ve verilecek ödül hakkında shiftdelete.net'in hiç bir sorumluluğu yoktur. Bilginize
--- Mesaj Güncellendi ---
Konuya katılımda bulunacak arkadaşlar belirtirlerse sevinirim...Katılım olup olmayacak mı merak ediyorum : )
1-2 ay öncesinde İsim arıyoruz... diye bir konu açmıştım. Ankete katılanlar oldu tşk ederim.
Biz açmak istediğimiz "özel ders ofisi / butik dershane " için isim bulduk.
Şimdi logomuz eksik kaldı.
Broşürler, el ilanları, kendi hazırladığımız yaprak testlerde ve kartvizit vs. kullanmak üzere logo istiyoruz.
Forumda çeşitli duvarkağıdı vs. yarışması oluyor pekçok kişi katılıyor, bende sadece isteyerek katılan ve gerçekten yaptığı işten zevk alan amatör, yarı-profesyonel, profesyonel grafikerlerden ricada bulunuyorum.
Bizim açmayı hayal ettiğimiz, hatta hayalden daha yakın olduğumuz, plan yaptığımız inşallah 15-20 gün içerisinde bir ofise kavuşacağımız, son eksiklerimizi tamamladığımız butik dershanemiz için logo yaparmısınız.
Önemli Kısım :
Adı : İpek Koza Bireysel Eğitim Merkezi
Kısaadı : İKBEM
Sektör : Eğitim
İl : Bursa
Açıklama : Anlattığım gibi öncelikle matematik dersi ama ileriki yıllarda butik dershane gibi olmayı düşünüyoruz.
Aklımızdan geçen ağırlıklı renkler "yeşil ve tonları, turkuaz, beyaz, turuncu" ama istediğiniz renkleri zevkinize özgü bir şekilde kullanabilirsiniz.
Kısıtlama yok sadece ÖZGÜN olsun.
Lütfen çalışmalar vektörel olsun.
İleride başka boyutlarda başka yerlerde kullanmamız gerekebilir.
16 Nisan 2012 tarihine kadar konu günceldir.
Birden fazla çalışmayla katılabilirsiniz.
Bu konuda bütün sorumluluk bana aittir. SDN'nin hiçbir şekilde sorumluluğu yoktur.
Ödül - Ücret : Yapılan çalışmalar içerisinden gerçekten beğendiğimiz çıkar ve sizden .psd veya yaptığınız çalışmayı istersek ödül olan 50 TL yi banka hesabınıza havale edicem.
Bu bir yarışma değildir yani yeterli çalışma çıkmaz veya beğendiğimiz çalışma olmazsa kimseye ödeme yapılmayacaktır.Diğer yandan birden fazla çalışmada 50'şer TL ödül alabilir.
Önemli Rica : Lütfen eleştirmek muhalefet olmak adına bu başlık altında birşeyler yazmayınız.
Ödülün yüksek olmadığının farkındayım, hatta sizin için tatmin edici bile olmayabilir, ama belki bir başka arkadaş için yeterlidir.
Sorusu olan varsa sorabilir.Şimdiden katılımcı arkadaşlara başarılar dilerim....Ayrıca ilginiz için teşekkürler.
ModNot: Yapılacak logo ve verilecek ödül hakkında shiftdelete.net'in hiç bir sorumluluğu yoktur. Bilginize
--- Mesaj Güncellendi ---
Konuya katılımda bulunacak arkadaşlar belirtirlerse sevinirim...Katılım olup olmayacak mı merak ediyorum : )