Logo Yapma Programı Arıyorum ?

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben banner(logo yapma) programı arıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum bana banner programı önerebilirmisinz

yeni site açtım da

www.pcforum.somee.com

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bi zahmet google a yazsaydın :) bu saatte herkes yorgun ...

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gimp programını indir. photoshop'un özgür yazılım hali. yapmak istediğin herşeyi yaparsın. hem özgür yazılıma br kişi daha kazandırmış oluruz.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
merhaba arkadaşlar ben banner(logo yapma) programı arıyorum ama hangisi iyi bilmiyorum bana banner programı önerebilirmisinz

yeni site açtım da

www.pcforum.somee.com

arkadaşlar bi bakarmısınız acil! gibi bi başlıkla forumda konu açıyorsan o sitenin geleceğinden biraz şüpheliyim
yani başlıkta biraz daha konuyla ilgili ayrıntı vermen güzel olur
siten için başarılar

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
her ne kadar sitenin geleceğinden şüphe etsemde :)
önereceğim ilk iki program Gimp ve Photoshop.
yok ben uğraşmadan, daha kolay bi şekilde yapmak istiyorum diyorsan Logo Design Studio işine yarar sanırım

kolay gelsin

haa bi de küçük bi not: www.google.com.tr :)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
AAA logo diye bi program vardı logo tasarlamak için kullanışlı olur bence indirme linkini google'dan bulursun :D

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Photoshop kullanıyorsan hazır logo PSD leri bul sağını solunu değiştir kullan.Uzun süre tasarlamaktan bu şekilde kurtuluyorum :D

pcyardım

Asistan
Reaksiyon puanı
0
önceden photoshop kullanıyodum pc ye acil foramt atınca hepsi gitt şimdi de indirmek istemiyorum uzun sürer diye

Ā 乃ĪǤ ĿĪĒ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belki bana güleceksiniz ama photoshop bana zor geldiği için paint'ten yapıyorum bir bilgisayar pngsi alıyorum resmi kopyala yapıştırıyorum kes biç banner oluyor işte arka planını beyaz tutmalısın ama :)

paw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D paint. iyi uygulamadır. gimp birkaç kez kullanmaya çalıştım ama alışık olmadığım için tam istediğimi çıkaramadım. photoshop kullanıyorum tasarım için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bana logo tabanlı internet programlarını yazın lutfen finallerim baslıyo bulamıyom :(