Logo yapımı yardım?

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar blogum için logo oluşturmam gerekiyo..resimler hazır ama bitürlü beceremedim:(ödevim yardmcı olabilir misiniz..

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Resimleri koyarsan çok daha çabuk yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Çünkü hiçbir bilgi vermemişin yapacak olanlar olsa bile neye göre yapacak ?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Yok yani gelip biz mi yapalım :mrgreen:

anladığım kadarı ile iş o kadar acil ki 5-6 siteye daha açmıştır konunun aynısından. Biri halletmiş galiba :)

Reaksiyon puanı
189
Bir olay için üye olup bir daha siteye uğramayan kullanıcıları sevemiyorum bir türlü. Davetiyeli üyelik sistemi işte bundan dolayı güzeldi...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Eski üyelik sistemini geri istiyorum :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Acaba davet sistemini geri istiyoruz diye konu mu açsak :s :D

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Resimleri koyarsan çok daha çabuk yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Çünkü hiçbir bilgi vermemişin yapacak olanlar olsa bile neye göre yapacak ?

Haklısınz..

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

Yok yani gelip biz mi yapalım :mrgreen:

anladığım kadarı ile iş o kadar acil ki 5-6 siteye daha açmıştır konunun aynısından. Biri halletmiş galiba :)

sizden çok güzel senaryocu olur..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Konuyu açıyorsunuz acil diye. Biz de hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz ama geri dönüş yapmıyorsunuz. aradan 2 gün geçiyor gelip senaryocu diyorsunuz bana.

Tuhaf dimi ?

Dipnot :
Ya hakaret mi iltifat mı anlamadım ya :D

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir olay için üye olup bir daha siteye uğramayan kullanıcıları sevemiyorum bir türlü. Davetiyeli üyelik sistemi işte bundan dolayı güzeldi...

acil olduğu için üye olma ihtiyacı duydum..daha sonra bir arkadaş vardı ondan rica ettim..hallederim diyince uğramadım..ama öğrnmk istiyorum..bu yüzdende üyeliğim gereksiz değil..öğrenebileceğim çok şeyler var bu sitedende..

---------- Post added at 01:34 ---------- Previous post was at 01:26 ----------

Konuyu açıyorsunuz acil diye. Biz de hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz ama geri dönüş yapmıyorsunuz. aradan 2 gün geçiyor gelip senaryocu diyorsunuz bana.

Tuhaf dimi ?

Dipnot :
Ya hakaret mi iltifat mı anlamadım ya :D[/Q

biri halletsede uğradım ama dikkatinizi çekerim..umursamaz değilmişim demek..ayrıca ewt tuaf olan sizin önyargılı davranmanız..hmm birde hakaretmi iltifat mı kısmını size bırakıyorum..siz nasıl algıladysnz öyle olsun..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben önyargılı değilim. Hatta konunuza cevap yazılmadığını görünce yorum yapıp konunun üste çıkmasını , dolayısı ile görünmesini sağladım. Bu forumda çoğu insan paylaşımcı ve yardımseverdir. siz yardım istediniz. biz elimizi uzattık ama kimse yoktu.

Neyse :)

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben önyargılı değilim. Hatta konunuza cevap yazılmadığını görünce yorum yapıp konunun üste çıkmasını , dolayısı ile görünmesini sağladım. Bu forumda çoğu insan paylaşımcı ve yardımseverdir. siz yardım istediniz. biz elimizi uzattık ama kimse yoktu.

Neyse :)

hmm peki o zmn anlştık;) önyargınız bu sebepten dolayı yapılmışsa özür dileyip tşk ediyorum:))

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Rica derim ne demek. Biz burada aileyiz :) ne ödevler projeler yapıldı, ne sorunlar çözüldü burada. SEvgi ile kalın.

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica derim ne demek. Biz burada aileyiz :) ne ödevler projeler yapıldı, ne sorunlar çözüldü burada. SEvgi ile kalın.
çok güzel bir site..iyiki böyle bir ödev verilmiş zor durumda kalıp bu siteyle tanışmışım..bundan snra bende ailenize dahil olabilirim herhalde..bazıları hiç misafirperver değilde çekiniyorum açıkcası aile bireylerinden biri olmaya:))

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
5 parmağın 5 i bir değildir değil mi :)
Siz forumu gezin, konu dışına da takılabilirsiniz. İlla ki bir bilgisayar sorunu olmak zorunda değil :)
Zamanla çevreniz olur, arkadaşlıklar vs :)

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
çok güzel bir site..iyiki böyle bir ödev verilmiş zor durumda kalıp bu siteyle tanışmışım..bundan snra bende ailenize dahil olabilirim herhalde..bazıları hiç misafirperver değilde çekiniyorum açıkcası aile bireylerinden biri olmaya:))

Çekinecek hiç bir şey yok... :) Buranın 40 yıllık üyesiymiş gibi davranın yeter... :) Burada üyelerin ne zaman üye olduklarına ne kadar mesaj sahibi olduklarına falan kimse bakmıyor... Forumda bir çok konu başlığı var ilginizi çeken her konuda çekinmeden çat kapı düşüncelerinizi yazın... gerekirse üyelerden alıntı yapıp cevap verin... Kimse sen kimsin demeyecektir :)

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5 parmağın 5 i bir değildir değil mi :)
Siz forumu gezin, konu dışına da takılabilirsiniz. İlla ki bir bilgisayar sorunu olmak zorunda değil :)
Zamanla çevreniz olur, arkadaşlıklar vs :)
aynen öylee..
ayrıca kesinlikle farklı konularda paylaşımlarım olur zaten zamanla..öyle başım sıkıldıkça gelir miyim:)) mesela bu ödev sayesnde photoshopu öğrenme isteği oluştu bnde..boş zmnlarmda mutlaka kurcalayıp öğrenebileceklrm arasnda..arkadaşıma yaptırmaklan hoşnut değilim yani..acil olduğu için böyle oldu..önmli olan bnm yapabilmem...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Tabi önemli olan balık vermek değil balık ekmek vermek :mrgreen:

Yadırgamayın canım çekti birden napim :D

PhotoShop için de eğitim videoları , setleri bulabilirsiniz. PhotoShop'tan anlayan arkadaşlarımız var baya.

edaa21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çekinecek hiç bir şey yok... :) Buranın 40 yıllık üyesiymiş gibi davranın yeter... :) Burada üyelerin ne zaman üye olduklarına ne kadar mesaj sahibi olduklarına falan kimse bakmıyor... Forumda bir çok konu başlığı var ilginizi çeken her konuda çekinmeden çat kapı düşüncelerinizi yazın... gerekirse üyelerden alıntı yapıp cevap verin... Kimse sen kimsin demeyecektir :)

ilgi alanıma giren çok şey var..doğruyu söylemek gerekirse çok güzel bi forum..katkısı olan herkese tşk ediyorum..zamnla paylaşım ve yorumlarımla arada sıradada acil sorularımla:)) bende sizlerleyim artık..

---------- Post added at 02:24 ---------- Previous post was at 02:19 ----------

Tabi önemli olan balık vermek değil balık ekmek vermek :mrgreen:

Yadırgamayın canım çekti birden napim :D

PhotoShop için de eğitim videoları , setleri bulabilirsiniz. PhotoShop'tan anlayan arkadaşlarımız var baya.

:))

ilgimi çekti zaten bakıcam onlara tek tek..hatta başladımda bakmaya..önmli olan öğrnmk istemek bilgiye açık olmak..istenince herşey yapılabilir..