Eski üyelik sistemini geri istiyorum![]()
Resimleri koyarsan çok daha çabuk yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Çünkü hiçbir bilgi vermemişin yapacak olanlar olsa bile neye göre yapacak ?
Yok yani gelip biz mi yapalım :mrgreen:
anladığım kadarı ile iş o kadar acil ki 5-6 siteye daha açmıştır konunun aynısından. Biri halletmiş galiba![]()
Bir olay için üye olup bir daha siteye uğramayan kullanıcıları sevemiyorum bir türlü. Davetiyeli üyelik sistemi işte bundan dolayı güzeldi...
Konuyu açıyorsunuz acil diye. Biz de hemen yardımcı olmaya çalışıyoruz ama geri dönüş yapmıyorsunuz. aradan 2 gün geçiyor gelip senaryocu diyorsunuz bana.
Tuhaf dimi ?
Dipnot :
Ya hakaret mi iltifat mı anlamadım ya[/Q
biri halletsede uğradım ama dikkatinizi çekerim..umursamaz değilmişim demek..ayrıca ewt tuaf olan sizin önyargılı davranmanız..hmm birde hakaretmi iltifat mı kısmını size bırakıyorum..siz nasıl algıladysnz öyle olsun..
Ben önyargılı değilim. Hatta konunuza cevap yazılmadığını görünce yorum yapıp konunun üste çıkmasını , dolayısı ile görünmesini sağladım. Bu forumda çoğu insan paylaşımcı ve yardımseverdir. siz yardım istediniz. biz elimizi uzattık ama kimse yoktu.
Neyse![]()
çok güzel bir site..iyiki böyle bir ödev verilmiş zor durumda kalıp bu siteyle tanışmışım..bundan snra bende ailenize dahil olabilirim herhalde..bazıları hiç misafirperver değilde çekiniyorum açıkcası aile bireylerinden biri olmayaRica derim ne demek. Biz burada aileyizne ödevler projeler yapıldı, ne sorunlar çözüldü burada. SEvgi ile kalın.
çok güzel bir site..iyiki böyle bir ödev verilmiş zor durumda kalıp bu siteyle tanışmışım..bundan snra bende ailenize dahil olabilirim herhalde..bazıları hiç misafirperver değilde çekiniyorum açıkcası aile bireylerinden biri olmaya)
aynen öylee..5 parmağın 5 i bir değildir değil mi
Siz forumu gezin, konu dışına da takılabilirsiniz. İlla ki bir bilgisayar sorunu olmak zorunda değil
Zamanla çevreniz olur, arkadaşlıklar vs![]()
Çekinecek hiç bir şey yok...Buranın 40 yıllık üyesiymiş gibi davranın yeter...
Burada üyelerin ne zaman üye olduklarına ne kadar mesaj sahibi olduklarına falan kimse bakmıyor... Forumda bir çok konu başlığı var ilginizi çeken her konuda çekinmeden çat kapı düşüncelerinizi yazın... gerekirse üyelerden alıntı yapıp cevap verin... Kimse sen kimsin demeyecektir
![]()
Tabi önemli olan balık vermek değil balık ekmek vermek :mrgreen:
Yadırgamayın canım çekti birden napim![]()
PhotoShop için de eğitim videoları , setleri bulabilirsiniz. PhotoShop'tan anlayan arkadaşlarımız var baya.