kaantekocak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 215
Logo yapmaya yeni başladım sizce nasıl olmuş? Önerilerinizi bekliyorum.
Photoshop CS6 kullanıyorum.
Bence iyi böyle devam!Logo yapmaya yeni başladım sizce nasıl olmuş? Önerilerinizi bekliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 134086
Hocam hazır şablona yazı yazmak olarak mı diyorsunuz?Daha iyisini yaparsın. https://www.canva.com buradan yapmayı dene. İçini doldurduğun yerlerin kenarları boş kalmış.
Canva da tamamen kendiniz de yapabilirsiniz. İsterseniz şablon da kullanabilirsiniz.Hocam hazır şablona yazı yazmak olarak mı diyorsunuz?
Hocam ücretsiz olarak yaptığım için pek uğraşmadım, yani ben yapmadım.Üstteki çizimi siz mi yaptınız? İlerlemeniz gereken daha çok yol var fakat başlangıç için güzel.
Hocam peki şunlar nasıl bunları da ben yaptım?Açık konuşacaksak, kötü. Renkler ve yerleştirme uyumsuz. Birde boşluklar kalmış.
Hazır şablonlar kullanmanızı önermem. Kullanırsanız da logo yapmış sayılmazsınız. Sadece altına nickinizi yazmakla olmaz maalesef. Fakat orada burada kullanabilirsiniz. Kötü durmuyorlar. Yinede kendi logonuzu yapıp kullanmanız daha çok hoşunuza gidecektir.Hocam peki şunlar nasıl bunları da ben yaptım?Ekli dosyayı görüntüle 134235Ekli dosyayı görüntüle 134236Ekli dosyayı görüntüle 134237Ekli dosyayı görüntüle 134238Ekli dosyayı görüntüle 134239