Logitech'in En Yeni Ürünleri

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Bilgisayar aksesuarları ve ses sistemleri üreticisi Logitech, yeni ürünlerini İstanbul'da tanıttı. Ülke müdürü Mustafa Uyar, yeni ürünleri anlatıyor.

Kaliteli bilgisayar aksesuarlarıyla birlikte andığımız Logitech'in 2008 sonu ve 2009'da piyasada boy gösterecek ürünlerinin anlatıldığı bir toplantı düzenlendi. Toplantıda bir sunum yapan Logitech Türkiye Genel Müdürü Mustafa Uyar, yenilenen tasarımlardan ve en dikkat çekici ürünlerden bahsetti. Yakında Türkiye pazarına girecek olan birkaç ürünü yakından görmek istiyorsanız, Mustafa Uyar'ın ShiftDelete.Net izleyicilerine özel olarak yaptığı anlatımı kaçırmayın!

İzleyin!

[SDNTV3]2008_09_09_logitech_mustafauyar.mp4[/SDNTV3]

orc_lord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsi birbirinden guzel, secim yapmak cok zor :)
adamda gercekten cok iyi tanitim yapti..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Bende de X-540 var ürün harika ama tek kızdığım konu, Türkiye'de binlerce ürün satan firma neden Türkçe kullanım kılavuzu koymamış kutuya? Çok büyük bir ayıp bence. Küfür ediyor gibi o ülkenin vatandaşına! Benim hoparlörün kutusunun üstünde 20 tane dilde yazılmış anlatım var ama Türkçe yok!
Berkin abicim senden ricam bu şikayetimi bu müdür arkadaşa anlatırsan sevinirim. Herşey teknoloji değildir, anlamadan kullandıktan sonra ne anladım ben o işten!

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
teşekkürler... klavye ve mause u alabilirim .. fiyatı ne kadar olur acaba ?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Logitech yine albenisi dorukta ürünler çıkarmış...

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Güzel ürünler var ama, Logitech'in beni daha çok etkilemesini beklerdim...