Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sağol kardeş teşekkürler ama yeni sigorta taktığım zaman çalışıyo anladığım kadarı ufak bi arıza diye düşünüyorum birde çok ağır götüremem zaten arabamda yok zaten yinede sağol
vallaha T2AL250V yazıyo üzerinde içinden ne çıktıysa gittim aynısı aldım sol torbadakiler yandı diğer dediklerini anlamadım biraz anlayacağım şekilde anlatirsan bulurum [emoji3]
Logitech ürünleri bildiğim kadariyla dışarıdan ithal geliyor ama 5 sene kullandım hiçbir sıkıntı çıkarmadı taaki geçen bizim sokak fiber internet doseyecem diye binaya gelen elektrik kablolarına kepçe vuruncaya kadar 3 gün sonra açtım baktım ki hoparlör çalışmıyo sigortalı olduğunu bildiğim için hemen sigortaya baktım tâbi ki tahminim doğru sigorta kapkara olmuş yanmış gittim aynısından aldım taktım 5 dakika çalıştı sonra yine kapandı 4 aydır uğraşıyorm buna sıkıldım artık