Logitech K380 Değerlendirme

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Selamlar. Yaklaşık bir haftadır kullandığım Logitech K380 klavyeden bahsetmek istiyorum.
  • Konular
    • Sessizlik.
      Sessiz bir klavye. Rahatsız edebilecek tek problem space, back, enter gibi büyük tuşların, harf tuşlarına nazaran biraz fazla ses çıkarması. Şahsen bana rahatsızlık vermedi ama yine de almak isteyenlerin deneyimlemesinde fayda var.
    • Kısayol tuşları.
      Kısayol tuşları beni çok memnun etti. Laptop klavyemde üstteki F tuşlarının fonksiyonlarını kullanmam için FN tuşuyla birlikte basmam gerekiyordu. Ama bu klavyede tek dokunuşla ses açma-kısma işlemlerini, pencere geçişlerini, menüyü, geri-ev tuşlarını ve Multi-Device özelliğini kullanabiliyorum.
    • Tasarım.
      Hoş ve minimal bir tasarıma sahip. Elleriniz büyükse ergonomik gelmeyebilir ama küçük eli olanlar için kullanışlı. Sadece biraz ağır. Nedenini ben de bilmiyorum.
    • Tuşa basma hissiyatı.
      Tuşa basma hissiyatı güzel fakat tuşların yuvarlak olması en başlarda kullanımı zorlaştırıyor. Alıştıkça daha rahat şekilde kullanabilirsiniz.
    • Multi-Device.
      Multi-Device özelliğinin bu kadar iyi çalışacağını ummuyordum. Açıkçası benim için çok önemli değildi ama başarısı beni şaşırttı. 1 saniyede diğer 2 cihaza rahatlıkla geçiş yapabiliyorsunuz.
    • Pil
      Henüz yeni bir kullanıcıyım, pil konusunda bir şey söylemem doğru olmaz. Ama Logitech, klavye AAA piller ile geldiği için 2 yıl boyunca pilleri değiştirmeden kullanabileceğimizi söylemiş. 2 yılı çıkarmasa bile uzun süre kullanılabileceğini düşünüyorum.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Link eklerseniz çok güzel olur nereden aldığınıza kaç paraya aldığınızı yazarsanız herkes bilgilenir.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
Link eklerseniz çok güzel olur nereden aldığınıza kaç paraya aldığınızı yazarsanız herkes bilgilenir.
Media-Markt'tan 1 yıl Garanti Paketi ile birlikte 340₺'ye satın almıştım. Şuanda ciddi bir artış var fiyatında. Ben tam zamlanmadan önce satın almışıtım. Şuanki normal fiyatı 320₺, 1 yıl garanti ile 420₺'ye geliyor.

Buradan ulaşabilirsiniz.