Sercan Yaşar
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İki mouse arasından hangisini tercih etmeliyim. İkisi de yüksek fiyat bandından mouselar. Cs Go için sizce hangisi daha ideal daha yüksek verim alabilirim?
Değil. Zaten bu mouselar kablolu ve kablosuz seçenekli. Oyun sırasında kablolu kullanacağım.Kablosuz olmak zorunlu mu?
Rival 300 ile Mamba yarışabilir mi ki? Mamba çok daha üst seviye bir mouse diye düşünüyordum?İkisi de kaliteli fareler ama ben olsam Mambayı seçerim. Aslında ben olsam Rival 300 alırım sizin yerinizde.
Kablosuz özelliğinin benim için bir değeri yok ikisininde performansı eşit düzeyde o zaman doğru mudurMamba 16000 ile mamba tournament edition aynı fareler. Sadece bu farede wireless desteği var.
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için bu 3 fareyi inceleyip birine karar veriyorum o zamanBakın hocam. Belli bir mebla üzerine çıkıldığında zaten bütün fareler kalitelidir. Farklı kılınan noktalar yazılım, tasarım ve ergonomidir.
Ben bu iki fareden ziyade Razer Deathadder, Zowie Ec2a veya Rival 300 alın derim. En kaliteli fps fareleridir.