Logitech G700S için USB alıcı nereden bulunur ?

Mehmet Hakan Caner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Ben bi logitech markalı bi ürün satın almıştım. Logitech G700S Bayada para vermiştim bir yere giderken yolda kablosuz USB'yi dşürdüm ve mecbur kablolu oynuyorum. Bu da çok sıkıyor beni lütfen USB nerden satın alıcagımı söyler misiniz? Antalyadan USB lazım... Yardımlarınızı bekliyorum. Ellerinize saglık şimdiden :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
bir aralar firma tedarik ediyordu muhabbetleri vardı sanırım bendede logitech in farklı bir klavyesi varken sonra paraya döktüler işi sanırım bir firmaya mail at durumu anlat belki yardımları dokunur

Mehmet Hakan Caner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir aralar firma tedarik ediyordu muhabbetleri vardı sanırım bendede logitech in farklı bir klavyesi varken sonra paraya döktüler işi sanırım bir firmaya mail at durumu anlat belki yardımları dokunur
Maile Cevap Vermiyorlar ya ben ne yapacagım usb siz aynısı bulunmazmı ki alışveriş merkezlerinde teknosada felan

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
dediğim gibi aynısı zor ama ubniversal usb leri vardı her modele una bir bakayım nete bende

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Unifying nedir? adresinde bir universal cihazı var logitech firmasının bir bak birde iletişime gectiğin yer Türkiyemi netteki eski yorumlarda Hollanda Logitech firması ücretsiz olarak bu parçayı teminettiğini söyleyen kaynaklar var tabi farklı model için konuşuyorum

Mehmet Hakan Caner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Unifying nedir? adresinde bir universal cihazı var logitech firmasının bir bak birde iletişime gectiğin yer Türkiyemi netteki eski yorumlarda Hollanda Logitech firması ücretsiz olarak bu parçayı teminettiğini söyleyen kaynaklar var tabi farklı model için konuşuyorum
Benimki g700s Unifying olurmu ki

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
büyük bir ihtimal ama sen yinede bir firmayla görüş derim kesin cevap veremem