Logitech g430 yardım!

erwaj4wuw34jas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bununla ilgili farklı bir konu daha açtım ama tam olarak sorunumu anlatamamışım heralde kimse cevap yazmadı.

Neyse konumuza geçelim Şimdi Ben Logitech g430 sahibiyim. Jaklara takınca bir problem olmuyor çalışıyor ancak laptop kullanıyorum ve ses kartım yok. Jaktan taktığım surround ses alamıyorum. Bunun için sağolsun logitech yanında küçük bir ses kartı vermiş. Millet kulansın diye. İşte Driverını indirdim kurdum. Ama sesler bir garip gelmeye başladı. İnsan konuşmaları boğuk cs silah sesleri çook derinden geliyor. (Sesi sonuna kadar çeksem bile az geliyor) Biraz araştırdım acaba herkestemi böyle diye. 1-2 incelemeye göz attım. Kullanan herkes memnun. Bendemi bir sıkıntı var diye düşünüyorum şu an çünkü kulaklık yepyeni. Acaba yapabiliceğim bir şey varmı ? Ses konusunda pek iyi değilim çünkü adamın nerden geldiğini anlayayım yeter kafasındayım.

Yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için :)

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
6 aylık G430 kullanıcısı olarak şimdiye kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kulaklığınızı başka bir bilgisayarda deneme fırsatınız oldu mu acaba ? Ben masaüstü bilgisayarımda gelen ses kartı ile kullanıyorum. Karşılaştırma amaçlı olarak şuan ki en güncel G430 driver sürümü: 0x0120 Sizinki de böyle midir ?

erwaj4wuw34jas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G430 driverı değilde direk olarak Logitech Gaming Software kullanıyordum ben. Ek bir driver indirmemiz gerektiğini düşünmedim hemen kontrol ediyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kontrol ettim Bendede v0.0120 sürümü yüklüymüş zaten. Bendeki sıkıntı dediğim gibi sesler çok kötü kalitede geliyor çözebilmiş değilim hala. :(

Winter Nights

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Gaming Software de Doly Digital ayarlarını aktif edin orda test sesleri olması lazımdı. 7 kanal sesi vermek için. Onu deneyin orda da sesler bozuk mu ? Dediğim gibi ayrı bir bilgisayarda sanki yeni almış gibi kurulum yapıp denersen daha sağlıklı olur. Bf 4, Hardline, Dying Light, Gta 5, Diablo 3 oyunlarını sorunsuz stereo ayarlarda oynayabiliyorum.

Özellikle Diablo 3 te direk 7.1 ayarı var süper oluyor (Nispet yapar gibi oldum ama amacım o değildi :) )

Şunu da belirteyim: ilk kulaklığım G230 du ve ayıplı çıkmıştı. Sesler düşük mikrofon yok gibiydi değiştirip yerine G430 aldım. Teknoloji şans işi, başka yerde deneyip sorun devam ederse aldığınız yere götürün onlarda denesin sonra değişim talep edin.

erwaj4wuw34jas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım bilgisayarın usb portu sorunluymuş değiştirdim düzeldi gibi. Ama şimdide sesi fullesem bile az geliyor. Yükseltmenin bir yolu varmı ?