Logitech f710 gamepad tutukluk yapıyor

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben logitech f710 gamepad aldım 1-2 ay olmuştur içinde pilleriyle duracell pillerle geldi 1-2 ay oldu dedim dün tutukluk yapmaya başladı önceden böyle birşey olmuyordu driverıyla veya pillerinin bitmiş olmasıyla alakası olabilir mi boşa pil almak da istemiyorum tutukluk yapıyo dediğimde assassin's creeed revelations oynarken yön tuşunu sağa hareket ettiriyorum 1 tur dönüp duruyor bu 5-6 dakika bir oluyo başka oyunlarda denemedim oyunda sorun olduğunu düşünmedim çünkü oyuna ilk başladığımda böyle birşey olmuyordu oyunun yarılarındayım şuan bi yardım edebilirseniz sevinirim :bored:

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Pilin bitmiş aynısı var aynı şekilde cihaz pil isteğini belirtiyor. Bu mesajı yazmaya uğraşacağına pil alsaydın daha iyi bir çözüm olurdu. :-)

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya boşa almak istemedim duracell pillerde pahalı oluyo çalışmıyoruzki biriktirdiğimizle alıyoruz boşa almıyım diye bir sorayım dedim sağol kardeşım

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
F710un genel bir problemi bu. Sürücülerle filan düzeltilmeye çalışılıyor ama nafile. Bizde fifa14 de bu problemi yaşıyoruz.

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
böyle yapmaya devam ederse bilgisayara takılan başka sağlam gamepad alıcam ya habire pil bitermi aldıktan sonra da bitmişti xbox360 gamepad bilgisayara takılıyomu ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=401621]assassinscreedc[/MENTION]

Logitech F310 al. Kablolu olmasi senin icin bir sorun teskil etmiyorsa hic düsünmeden alabilirsin. Ben sahsen cok menunum.

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bende kablo sorun oluyo önümden habire birileri geçip duruyo çek şunu çek şunu derler bilirim yani xbox360 gamepad bilgisayar için olanı var diyolar bi sorucam varsa onu alıcam baya memnunlar internetten baktım yorumlara falan

rapperengo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı gamepad den var hiç bi sıkıntı yaşamadım bu zamana kadar bence pilleri bi değiştir

assassinscreedc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugun cıkıcam dısarı bı bakıcam 2 pil alıp deniycem hala olursa yeni gamepad almaya çalışcam

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Şimdi,

1. Pil parası nedir ki 2 ay dayanıyor ise... Bende aylarca dayanıyor, yoğun kullanmadığım için, genelde şu sıralar BF oynuyorum, BF'de helikopteri sadece bununla uçurmak denebilir ise bununla uçuruyorum. :-) Ya da şarj edilebilir pil al diyeceğim ama o pillerin de şarj edilmesi lazım, o da bir iş, o yüzden kimseye tavsiye etmem.
2. Titreşimi kapat, titreşim iyi pil yer.
3. Arkadaşlar demiş zaten, pil tüketmesin istersen pil gerektirmeyn modelini alabilirsin.
4. Pili takınca sorun düzelecek merak etme...

Kolay gelsin, iyi oyunlar...

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ben kullanıyorum 2 seneyi aşkın, bi sorun olmadı hiç, şimdilerde de duracell dolumlu pil aldım bi de şarj ünitesi 30 küsür TL idi, gayet makul.

Ha beğenmezsen bende Playstation 3 kolu DualShock 3 de var yeni aldım onu da bi yazılım sayesinde Xbox 360 kolu gibi tanıtabiliyorsun test ettim bazı oyunlarda. Şarjlı olması avantaj.