Logitech Cordless Precision Videolu İnceleme

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Logitech'in PS 3 için sunduğu yeni oyun kumandası Logitech Cordless Precision, hem özellikleri hem de fiyatı ile iyi bir alternatif olabilir. İnceleme videosunu izleyin.

Sony PlayStation 3'te oynarken misafirinizi de oyuna dahil etmek isterseniz bir oyun kumandasına daha ihtiyacınız var. Bunun için ya PS 3'ün orijinal kumandası olan SIXAXIS'in yerine tercih edebileceğiniz seçeneklere göz atmalısınız. Hem uygun fiyatı, hem de fazladan özellikleri ile Logitech Cordless Precision'ı SDN ofisinde PS 3 ile birlikte bir süre kullandık ve deneyimlerimizi aşağıdaki videoda paylaştık. Titreşim özelliği, kalem pille çalıştığı için yedek piller sayesinde şarj süresini beklemeden oyuna devam edebilme, ergonomik tasarımı ve daha fazlası bu videoda.

İzleyin

http://www.metacafe.com/watch/1062694/

Teknik Özellikler

:: 2.4 GHz mini-alıcı
:: 2 AA pil ile 300 saat oynama süresi
:: Maksimum 10 metre kontrol mesafesi
:: D-pad
:: PS düğme
:: Analog tetikler

:: SIXAXIS mi yoksa Logitech Cordless Precision mı? Bu başlıkta yorumunuzu belirtin.

İnceleyen: Erhan Kahraman
Bilgi için: Logitech Türkiye
Fiyatı: Yaklaşık 60 YTL (KDV Dahil)
SDN – http://shiftdelete.net

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
sanırım buna oyun hayranları daha düzgün bir cvb vereceklerdr
benim tercihim orjinal olanı ;)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
SIXAXIS ile Logitech arasında bariz farklar var. Onları da değerlendirmek lazım. Mesela titreşim ve pil gibi. Kalem pille çalışıyor olması bana göre bir avantaj. Mesela 2 kalem pille çalışıyorsa, 4 tane şarjlı pil almanız durumunda pil dolması için beklemek gibi bir derdiniz olmayacak mesela.

Eksikleri de yok değil. Mesela, oyun kumandasında hareket algılayıcı yok. Ama onun boşluğunu dolduracak 2 tane titreşim motoru var.

Sanıyorum burda değerlendirmemiz gereken şey; ikinci bir oyuncu için daha uygun fiyatlı ve sizi yarı yolda bırakmayacak bir oyun kumandası arıyorsanız, bu ürüne de bakmak lazım...

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben şahsen Logitech in ürünlerini beğeniyorum. Özellikleri tasarımları gayet şık oluyor. PS3 gibi oyun konsollarının genelde yan ürünleri farklı firmalar tarafından yapılınca hem daha ucuz hem de daha fonksiyonel oluyor. Zaten pil ve de titreşim de bunu ispatlıyor. Neredeyse yarı yarıya olan fiyat farkı da ürünü oldukça cazip kılıyor. Ben olsam tercih ederim, 4-5 aya PS3 üm gelsin de alırım zaten...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
logitech ürünlerinden bende memnunum
fiyat konusunda biraz pahalılar ama ona katılmıyorum

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne demiş zenginin biri, zenginim ama ucuz mal alacak kadar da değil :)

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
playstation almayı düşünüyordum, bunu gördüğüm iyi oldu ve fiyatıda 40 ytl daha uygun. üstüne bi de Logitech.. daha ne olsun abi...

KerTenKeleBek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben aslında Ps3 için hayal kırıklığına uğradım bu gamepade den yani daha değişik bişey tasaralayabilirmiş gibime gelior :)

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
titreşim destekli oyunları beklemekte fayda var. sanırım şu anda titreşim desteği olan bir ps3 oyunu yok.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kıpraşım Burnout Paradise ile geldi (demo değil tam oyun) ve Japonya PSN'inde bazı oyunlar için titreşim eklemesi PSN üzerinden indirilebiliyor. Unutmayın ki titreşim henüz avrupaya gelmiş değil, o nedenle Cordless Precision bir yandan da ileriye yönelik bir yatırım oluyor. Çünkü şu da bir gerçek, Sony henüz Motion Sensor'u Wii'deki kadar hakkıyla kullanan bir oyun çıkarmadı, yani çoğu oyunda hareket algılayıcı olduğunu veya olmadığını farketmemeniz bile olası. Bu nedenle özellikle ikinci kol alıyorsanız, istediğinizde titreşimli olanı, gerektiğinde de hareket algılayıcıyı kullanabilmek için Logitech ürününü tavsiye ederim.

Bir not olarak da şu an titreşimli olan orijinal Dual Shock 3'lerin online sitelerde 130 YTL'den satıldığını söyleyeyim. İki katı fark var yani arada anlayacağınız. Değer mi? Bence değmez.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
çok güzel kablosuz olması da güzel titreşim fazla pil harcar yafff

he bide konu başlıgında yanlışlık var VİDOELU yazılmış VİDEOLU olmasın oooo

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Burnout Paradise'un demosu var bende de ama maalesef titremedi. demek tam sürümüne vermişler kıpraşım kodlarını.

KerTenKeleBek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Burnout Paradise de olabilir. Troy en son hangi oyunu bitirdin :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bitirme konusunda sanırım özürlüyüm. ne bulursam oynuyorum.

mesela erhan'a baktım ps 3'te bu oyun kumandasını deniyor. hemen kaldırdım koltuktan ben devam ettim borneout paradise'a.

ofiste gökhan varken de crysis ve call of duty oynanıyordu. aynı tarifeyi ona da yaptım :D

sanırım sadece emekli olduğumda oyun olayına girebileceğim :D

KerTenKeleBek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D ben haftada 1 bitiriyorum masaüstümü görmüştünüz :D yalnız tanıtımda arkadaki bilgisayarda bişey vardı oyunmuydu ? neydi o? :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
o oyundu evet. sony ps 3'te bir demo ama alengirli işlerin adamı daha iyi cevap verir hangi demo olduğunu.

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Ah be dostum, Final Fantasy olsa ben şimdi burada olur muyum :)
PS3'ü FF 13 oynamak için aldığımı cümle alem bilsin isterim tekrardan.

Tanıtımdaki oyun Uncharted: Drake's Fortune. Uzun bir giriş videosu olduğu ve PS3'ün gücünü gösterecek görsel kaliteye sahip olduğu için arka planda o olsun istedik. Gerçekten güzel bir oyun, özellikle Logitech ile o arkadaki tetik tuşları çıplak olmadığı için daha iyi oynanıyor. SIXAXIS ile kaç defa tam adamın ense köküne hedeflerken kazara tetiğe bastığım için tüm 'aggro'yu üstüme çektim. Cordless Precision daha uyumlu geldi bana. Bi de titreşim gelirse dadından yinmez :)

KerTenKeleBek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında seviyorum konsolu ben ama işte.. FPS hastası biri olarak rahat oynayamıyorum o yüzden Pc daha cazip geliyor. Ancak konsoldaki God Of War falan unutamam o oyunu hiç :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:
Ah be dostum, Final Fantasy olsa ben şimdi burada olur muyum :)
PS3'ü FF 13 oynamak için aldığımı cümle alem bilsin isterim tekrardan.

Tanıtımdaki oyun Uncharted: Drake's Fortune. Uzun bir giriş videosu olduğu ve PS3'ün gücünü gösterecek görsel kaliteye sahip olduğu için arka planda o olsun istedik. Gerçekten güzel bir oyun, özellikle Logitech ile o arkadaki tetik tuşları çıplak olmadığı için daha iyi oynanıyor. SIXAXIS ile kaç defa tam adamın ense köküne hedeflerken kazara tetiğe bastığım için tüm 'aggro'yu üstüme çektim. Cordless Precision daha uyumlu geldi bana. Bi de titreşim gelirse dadından yinmez :)
titreşim gerçekten ayrı bir tat katıyor olaya :)