berke0007777
Doçent
Boş alanım hızla azalmaya başladı.
Her şeyi denedim ama bir türlü geri boş alan kazanamıyorum. Son çarem log kayıtlarını silmek olacak o ada olmazsa format atacağım. Log kayıtlarını nasıl silebilirim?

win+R çalıştırı açıp bu komutu giriniz: %appdata%Onu yapmadım, nasıl yapılıyor anlatır mısın
Temp, %temp%, recent, prefetch klasörlerini sildim ama sonuç alamadım. Güncellemeler de kapalı bu kadar alan nereye gitti anlamadım.Temp'i sildiniz mi?
Onu yapmadım, nasıl yapılıyor anlatır mısınappdata'dan sidiğiniz programların kalıntılarını silmeyi denediniz mi?
win+R çalıştırı açıp bu komutu giriniz: %appdata%Onu yapmadım, nasıl yapılıyor anlatır mısın
Allah razı olsun 6gb dosya silindi gel buraya elini ayağını organlarını öpeyimwin+R çalıştırı açıp bu komutu giriniz: %appdata%
örneğin bende sildiğim tlauncher'ın kalıntısı var , o kalıntıyı silerek pcm'de yer açmış oluyorum.
Sildiğin programların kalıntılarını sildin dimi?Allah razı olsun 6gb dosya silindi gel buraya elini ayağını organlarını öpeyim
Hocam shift delete yapıp her şeyi siliyorum problem olmaz değil mi?Buradan da diğer dosya kalıntıları: C:\Users\*kullanıcıadı*\AppData\Local
olabilirHocam shift delete yapıp her şeyi siliyorum problem olmaz değil mi?
Silmişim ben bunusildiğim tlauncher
Onu nasıl yapıyorum valla ben temp silen adamım anlatsana xdBuradan da diğer dosya kalıntıları: C:\Users\*kullanıcıadı*\AppData\Local
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sildiğin programların kalıntılarını sildin dimi?
*kullanıcıadı* kısmına kendi kullanıcı adını yazıp , windows gezgini'ne yapıştırıyorsun.C:\Users\*kullanıcıadı*\AppData\Local Bende böyle bi yer yok ama.
Dizini kapattığım için bulunamıyor.*kullanıcıadı* kısmına kendi kullanıcı adını yazıp , windows gezgini'ne yapıştırıyorsun.
Nasıl yani?Dizini kapattığım için bulunamıyor.
Tamam şu an hallettim. Başka silinecek yer var mı?Nasıl yani?
İndirilenler dosyasında kullanmadığınız dosyaları silebilirsiniz.Tamam şu an hallettim. Başka silinecek yer var mı?
Her şey birbirine girdi zaten.%appdata% dizinini komple silmek program, oyun, Windows vs. ayarlarını etkileyebilir. Tavsiye etmezdim. Bunun yerine alt klasörlere tek tek bakıp artık bilgisayarında yüklü olmayan programların klasörlerini silebilirdin. Daha güvenli ve sağlıklı olurdu.
Ek olarak birkaç dizine daha bakabilirsin:
Öncelikle
CMD (Yönetici)
net stop wuauserv
ENTER
Ayrıca Windows Update ve Windows Installer'ı Hizmetlerden durdurun.
Sonrasında
C:\Windows\Logs\CBS
C:\Windows\SoftwareDistribution\Download
C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportArchive
tüm içeriği silebilirsin.
C:\Windows\Logs\CBS
varsa sadece *.cab dosyalarını silebilirsin.
Silme işlemleri bittikten sonra:
CMD (Yönetici)
net start wuauserv
ENTER
Bilgisayarı yeniden başlat.
Güncelleştirmeleri kontrol edin. Kolay gelsin.
Soru - Bu Şekilde Format Atılabilir Mi? şuraya gelirseniz mutlu olurumHer şey birbirine girdi zaten.
Geri zekalı arkadaş bunu belirtmeliydi.
CMD çalışmıyor, spotify silindi, görev yöneticisi çalışmıyor. Gmail hesapları gg oldu oturumlar kapandı.
Bana bi çözüm lazım ne yapmalıyım
Geri dönüşüm kutusuna bakabilirsin.Her şey birbirine girdi zaten.
arkadaş bunu belirtmeliydi.
CMD çalışmıyor, spotify silindi, görev yöneticisi çalışmıyor. Gmail hesapları gg oldu oturumlar kapandı.
Geri yükleme kapalı. Ctrl shift delete yaparak sildim.Geri dönüşüm kutusuna bakabilirsin.
Olmazsa sistem geri yükleme yapmayı deneyebilirsin.
İso dosyası var ama usb için değil dvd için. Başıma iş aldım valla şu beşiktaşlı yüzündenWindows kaç kullanıyorsanız USB'ye ISO yazarak sistemi onarmayı deneyin.
İlaveten, TreeSize Portable kullanarak hangi dosya ve klasörün ne kadar yer kapladığını görebilirsiniz.
DVD girişi yok ama. Ultraiso ile format atmayı denicem olur mu acaba.ISO varsa farketmez, DVD de olur.
Burda adam sana belirtti dediki sildiğin programların kalıntılarını sil dedi sen appdatadaki herşeyi sildim burdaki geri zekalık sendeHer şey birbirine girdi zaten.
arkadaş bunu belirtmeliydi.
Soru - Bu Şekilde Format Atılabilir Mi? şuraya gelirseniz mutlu olurum
Kardeşim %appdata% yazıyor orda appdata yazmıyor.Burda adam sana belirtti dediki sildiğin programların kalıntılarını sil dedi sen appdatadaki herşeyi sildim burdaki geri zekalık sende
Zaten %appdata% appdata klasörüne atıyor@BatuhanDN çok sağol cidden
Kardeşim %appdata% yazıyor orda appdata yazmıyor.
Ya inan şu an başımdaki dert senden daha büyük başka zaman gel ben sana göstericem merak etmeZaten %appdata% appdata klasörüne atıyor
Sende boş yapma artık bilmiyorsun cevap veriyoruz detaylıca yapamıyon bize kızıyon
HahahhahaYa inan şu an başımdaki dert senden daha büyük başka zaman gel ben sana göstericem merak etme
Başındaki derdin çözümü biliyorum merak etme sıkıntını söylersem çözerim unuttum çünkü ama tahmin edebiliyorumYa inan şu an başımdaki dert senden daha büyük başka zaman gel ben sana göstericem merak etme