Lockerz Nasıl Kullanılıyor

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar üye oldum ama işin içinden çıkamadım. Nasıl kullanıyoruz bu lockerzi uğraşmaya değer mi?

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
bir üye var aramızda pm bile attı o anlatsın ama ortalıkta yok.. bence uğraşmaya değmez!!!

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hediye dağıtıyormuş site anketleri cevaplayarak ama...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla bende üye oldum orda anketler var onları dolduruyorsun ama uğraşılmaz :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben de bununla ilgili bir konu açmıştım ama cevap yazan olmamıştı. online olduğun her gün 2 puan kazanıyorsun. dailies bölümündeki ankete cevap yazınca da puan kazandırması lazım ama ben bugüne kadar cevap yazdığımda puanımın arttığını görmedim. bir de arkadaş davet ettikçe puan geliyormuş. adam gibi bişe kazanabilmek için 600-700 puan lazım. yani 1 sene siteye girip çıkacaksın. hergün pc başında olan biri için sorun değil ama uğraşması zor.

chirkin_01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
davettiye isteyen arkadaş olursa yollaya bilirim arkadaşlar birde adresinizi özelden yollarsanız sizin için iyi olur en azından mailiniz spamcıların eline geçmez

ibrahimhd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar site ile uğraşmaya değer kesinlikle ihmal etmeyin tr dende hediyelerini alanlar var bende geçtiğimiz restock ta siparişimi verdim şimdi gelmesini bekliyorum.

resimlerde site kullanımını anlattım resimlere bakıp nasıl puan toplayacağınızı çözebilirsiniz.

üye olmayanlar ban pm olarak davetiyenin gelmesini istedikleri mail adresini gönderebilir hemen davetiyenizi yollarım.

2qtg9b5.png

bi4968.png

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ben de üyeyim :) Sık kullanılanlara ekledim her gün açıp kapatıyorum. :) Hesapladım 1-2 yıl sonra bana bir mac verecekler :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar peki kendimiz baska bi kendi mailimize davetiye göndererek ve ordan üyeliği onlaylayarak üye kayıt yaptığımızda ip adresimiz tespiti yada o kaydın yoksayılması gibi bir durum oluomu bu lockerz'de ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Aynı Pc den 5 tane hesap açabiliyosun soyadları aynı olmak şartıyla

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Aynı Pc den 5 tane hesap açabiliyosun soyadları aynı olmak şartıyla

Cevap için teşekkürler üstad. Peki bu MAC adresine göremi belirlenio IP adresine göremi ? Yani eğer IP adresine göre belirleniosa modem resetlemek şartıyla istediğin kadar hesap açabilirsin. Doğrumuyum ?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Bilmiyorum ama ...Hiç gerek yok yakalarlarsa affetmiyolar çünkü