Local ağdaki bilgisayarların hangi sitelerde gezdikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanalizxc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Shiftdelete.net ailesine yeni katıldım.Öncelikle hepinizi en içten .. duygularımla selamlıyorum..

Özel bir şirkette bilgi sistemleri uzman yardımcısı olarak çalışmaktayım ve bir yazılıma ihtiyaç duydum fakat bulamadım ve sizden yardımınızı rica ediyorum. Local ağda bulunan kullanıcıların hangi sitelere girdikleri ve ne kadar band genişliği kullandıkları (her site için olsa daha iyi tabi), ve bugün en çok girilen siteler diye bir sort özelliği de olsa olması lazım. İsteklerimi böyle sıralıyorum ama böyle bir yazılımı bulursam eğer o kadar yüküm hafifleyecek ki bilemezsiniz. En kısa zamanda öneri ve çözümlerinizi bekliyorum arkadaşlar...:blink:

cudey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
linux pf sense kuracaksın bir kasaya monitör olması zorunlu değil bir çok versiyonu var daha sonra bu kasaya iki adet ethernet kart alacaksın 1000 liklerden olsun yoksa net hızın düşecektir. daha sonra pfsense kurulu kasanın ethernet girişlerden birini modeme diğerini ethernet hub yada router a bağlayacaksın. pfsensenin kurulumu ve diğer şeyler ile ilgili yardımcı olmaya çalışırım ama sürekli nette olamıyorum. Şimdilik bu kadar

hasanalizxc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerin için öncelikle teşekkürler.Benim ağımda Sonicwall var zaten pf sense değil de ben tam olarak anlatamadım galiba derdimi. Şimdi demek istediğim yani kullanıcıların ekranını açıp hangi sitelerde ne kadar gezdiklerini izleyemem akşama kadar ve bu durumu çözebilmek için de internet traffic monitoring gibi birşey lazım ama domainde olduğumuz için kullanıcı bazlı olması lazım.hangi sitelere girdiğini izlemek ve ne kadar band genişliği kullanmış onu görmek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...