lBeratl
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 215
USBden çalışan hızlı bir Gnu/Linux varmıdır şimdiden cok teşekkür ederim
SlaX var mesela. Aslında Linux Mint gibi dağıtımların LIVE özelliği var. Ona bakardım ben daha çok.USBden çalışan hızlı bir Gnu/Linux varmıdır şimdiden cok teşekkür ederim
Sabah bakmıştım Linux Mint Cinnamon'a biraz yavaş gibi geldi banaSlaX var mesela. Aslında Linux Mint gibi dağıtımların LIVE özelliği var. Ona bakardım ben daha çok.
BU İşlerde biraz yeniyim de hangisini önerirsinizPuppy Linux.
Bionic x86_64 olabilir.Sabah bakmıştım Linux Mint Cinnamon'a biraz yavaş gibi geldi bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU İşlerde biraz yeniyim de hangisini önerirsinizEkli dosyayı görüntüle 145470
Puppy Linux'u pek önermiyorum. Daha iyileri mevcut sonuçta.Puppy Linux.
Ben bi sorun yaşamamıştım.Puppy Linux'u pek önermiyorum. Daha iyileri mevcut sonuçta.
Sıkıntı ben de yaşamadım fakat ondan daha iyi dağıtımlar mevcut diye onu önermemiştim.Ben bi sorun yaşamamıştım.
mabox linux bi dene istersen üstadSabah bakmıştım Linux Mint Cinnamon'a biraz yavaş gibi geldi bana
BU İşlerde biraz yeniyim de hangisini önerirsinizEkli dosyayı görüntüle 145470
mabux linuxdan yaziyorum suan eyw kral sevdim suanlikmabox linux bi dene istersen üstad
Mesaj birleştirildiği için görmemişim, kusura bakma. DEB ve RPM formatlarının arasındaki temel fark birisi Redhat'in yaptığı paket formatı genelde YUM/DNF vb. Paket yöneticilerinde kullanılan ve en çok Redhat Linux ve Fedora'da kullanılan paket formatıdır. DEB formatı ise Debian temelli sistemlerde genel olarak kullanılan paket formatıdır.Rufusun biçimlendirmesi niye bu kadar uzun sürüyor acaba
Slax denedim acılmadıhata verdi
mabux linuxdan yaziyorum suan eyw kral sevdim suanlik
bu son Linux DEB ve Linux RPM arasindak' fark nedir
ilk defa o distroyu duyuyom paket yönedicisi nedir yoksa kendi paket yöneticisi mi vardırPuppy Linux.
Apt ama hafif olduğu için yazmıştım.ilk defa o distroyu duyuyom paket yönedicisi nedir yoksa kendi paket yöneticisi mi vardır