Lite Mac?

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
arkadaşlar iPhone uygulama geliştirmek için malum Mac gerekiyor. Ve ben de Xcode çalıştırmaya yeterli derecede ancak küçük boyutlu ve Virtualbox'ta çalışabilecek Mac sürümü arıyorum. tavsiyeleriniz var mı? unutmayın sadece Xcode çalıştırıcam.

iyi geceler..

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Ben sana sürüm tavsiyesi yapamam fakat şunu söyleyebilirim ki hiç kurulumla vakit kaybetme, internetten hazır imajlardan ara. Virtualbox için var mı bilmiyorum fakat Vmware için bu tür imajlar mevcut.

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Vmware'ın kendisinin lite sürümü var mı peki :D. lite imaj olsun yeter. bütün sanallaştırıcı programlarda denerim.

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Zannederim ki vmware in lite sürümü yok. Vmware player diye bişi va ama nedir bilmiyorum. Ayrıca bendeki imajda mac os leo 8 GB gib bi alan kaplıyo ve çok da yavaş çalışıyo.

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
teşekkür ederim. sanırım şu an için en "lite" kombinasyon benim için ideneb lite-vmware ikilisi. hoşçakalın, iyi geceler

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
aslında senin yapmaya çalıştığın şeyi bende yapmak istiyordum sanal makinadan verim alamadığım için vazgeçmiştim. sen yapabilirsen anlatırmısın bana nasıl yaptığını ve bu iphone uygulama yazılımı için başlangıç olabilecek şekilde bi kaynak rica edebilir miyim.