Bitn
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
evet arkadaşlar liseli ne demek daha doğrusu dalga geçmek için kullanılan liseli ne demek?niye dalga geçiyorlar liselilerle 

yani iyi bişeyLiseliler hayatta en çılgın ve saçma şeyleri yapan kişilerdir.
en saçma ve salakça şeyleri diyorum kötü birşey hatta videosunuda sen paylaşmışın mermiye kafa atan liseli normalmi şimdi bu?yani iyi bişey
liseliler olmasa hayat anlamsızen saçma ve salakça şeyleri diyorum kötü birşey hatta videosunuda sen paylaşmışın mermiye kafa atan liseli normalmi şimdi bu?![]()
her insan birgün liseli olmalı duygusunu tadacaktır aslında bir anlamda hayat anlamsız gelirliseliler olmasa hayat anlamsız(bende liseliyimde o ağır liseli
)
bide buna bakher insan birgün liseli olmalı duygusunu tadacaktır aslında bir anlamda hayat anlamsız gelir![]()
okulda ne taklitini yapardım bunun
yok argo sayılmaz benceinci sözlükten çıkma bir laftır. zekası uçkuruna kaçmış olan ergenleri tasvir etmek için kullanılır. liseli tanımındaki kişiler ya laf sokma ya da abazalık peşindedirler.
(kullandığım sözcükler argo sayıldıysa affola.)
çocuğu sonra iyi dövmüşlerdir ayrıca çocuk bana çok tanıdık geldi başım döndü bir ara kesin tanıyorum çocuğu çünkü bir insanı gördüğüm zaman başım dönüyorsa tanıyorumdurokulda ne taklitini yapardım bunun![]()
belki oda sizin okuldandıryok argo sayılmaz bence
çocuğu sonra iyi dövmüşlerdir ayrıca çocuk bana çok tanıdık geldi başım döndü bir ara kesin tanıyorum çocuğu çünkü bir insanı gördüğüm zaman başım dönüyorsa tanıyorumdur