Liseli ne demek?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bitn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar liseli ne demek daha doğrusu dalga geçmek için kullanılan liseli ne demek?niye dalga geçiyorlar liselilerle :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Liseliler hayatta en çılgın ve saçma şeyleri yapan kişilerdir.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Aklı yarım, olgunlaşmamış, kolay kandırılabilir vb.

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en saçma ve salakça şeyleri diyorum kötü birşey hatta videosunuda sen paylaşmışın mermiye kafa atan liseli normalmi şimdi bu? :D
liseliler olmasa hayat anlamsız :D(bende liseliyimde o ağır liseli :D)

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
inci sözlükten çıkma bir laftır. zekası uçkuruna kaçmış olan ergenleri tasvir etmek için kullanılır. liseli tanımındaki kişiler ya laf sokma ya da abazalık peşindedirler.

(kullandığım sözcükler argo sayıldıysa affola.)

Bitn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inci sözlükten çıkma bir laftır. zekası uçkuruna kaçmış olan ergenleri tasvir etmek için kullanılır. liseli tanımındaki kişiler ya laf sokma ya da abazalık peşindedirler.

(kullandığım sözcükler argo sayıldıysa affola.)
yok argo sayılmaz bence :D

okulda ne taklitini yapardım bunun :D
çocuğu sonra iyi dövmüşlerdir ayrıca çocuk bana çok tanıdık geldi başım döndü bir ara kesin tanıyorum çocuğu çünkü bir insanı gördüğüm zaman başım dönüyorsa tanıyorumdur

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beynin ne yapacagını bilmediği bir dönemdir lise, heran atar yapabilir ilginç bir dönem

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yok argo sayılmaz bence :D

çocuğu sonra iyi dövmüşlerdir ayrıca çocuk bana çok tanıdık geldi başım döndü bir ara kesin tanıyorum çocuğu çünkü bir insanı gördüğüm zaman başım dönüyorsa tanıyorumdur
belki oda sizin okuldandır :D

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
aO2n4.jpg

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Olağanüstü hal ilan edildi beyler herkes silah başına,Liseliler saldırıyor :P

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bi kere liseli diye dalga geçiyorsunuz ama o zamandan bizlerde geçtik ve geçiyoruz da. Liseli olmak kötü birşey değil ki sadece ergenlik çağının başlangıcı. "Liseli" kelimesini duyunca kötü birşeyin akla gelmesi daha da kötü birşey. Ayrıca internette yayılan aptallıkların çoğu lise 1 öğrencisi ilkokulu yeni bitirmiş kişiler..

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
60 sene önce ortaokul mezunu parmakla gösterilirdi, 30 sene öncede lise mezunu aynı şekilde idi adam liseyi bitirdimi iş hazır, olgun okumuş kişi gözü ile bakılırdı, 80 sonrası eğitime verilen zarar ile liselerin durumu ne hale geldi herkes lise mezunu ama 30 yıl önceki eğitim yok.

Eğitim yokdan kastım elektronik aletler, bilgisayarlar değil.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Liseli demek 8.sınıftan mevzun olduktan sonra ki takip eden 2-3 yıl boyunca Dünya'nın en tehlikeli etkinliklerine imza atabilecek potansiyele sahip olan ve %90 oranında bu etkinliklere imza atan, 2 yıl boyunca insan ırkından soyutlanmış bir beyin çalışma prensibiyle hayatlarını sürdüren evrenin en tehlikeli canlı ırkıdır.Eğer hayatlarının bu en kritik 2-3 yılını sağ sağlim atlatırlarsa bundan sonra ki hayatlarında mutlu bir hayat onları beklemektedir.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çılgın uçar kaçar şeklindeki liselilik kalmadı bence artık. :) Biz resmen anarşizm de yapardık zamanında ama, ne bileyim böyle af edersiniz beyinsiz değildik. Beni terkedersen önce kendimi sonra seni vururum. :) En beğendiklerimden biri.